Újabb reality, énekes sztárokkal

Vágólapra másolva!
Whitney Houston és Bobby Brown viharos kapcsolata - melyből az ökölcsapások sem hiányoztak - tévés valóságshow alapját szolgáltatja. Már készítik a filmet, mely bemutatja kettejük zaklatott, furcsa kapcsolatát.
Vágólapra másolva!

A R&B-énekes Brown, akit a közelmúltban engedtek ki a börtönből, igencsak reméli, hogy sikerül majd eladnia az életüket bemutató dokumentumfilmeket egy amerikai tévécsatornának. A filmben szerepel majd a korábban kábítószeres, momentán rehabilitációs klinikán pihenő Whitney Houston és a pár kislánya, a 11 éves Bobbi Kristina is.

A remek hangú énekesnő szóvivője közölte, hogy ez a vállalkozás teljes egészében "Bobby projektje", de azt is hozzátette, hogy Whitney a maga részéről nem gördít akadályt a tervezet elé. Múlt héten például egy stáb filmezte a családot egy közös étkezés során. A filmben nem csak szimpla életképeket mutatnak: a több hullámvölgyet átélt Whitney még a Happy Birthday-t is elénekli egy barátjuknak egy atlantai étteremben.

Az immár negyvenéves Houston múlt hónapban került a rehabilitációs intézetbe, de a program lehetőséget ad számára, hogy néha elhagyja a klinikát. Az énekesnő 2002 decemberében vallotta be nyilvánosság előtt, hogy igen nagy gyakorisággal fogyaszt kokaint, gyógyszereket, marihuánát és alkoholt - végül a közelmúltban jelentette be, hogy "sikerült legyőznie a démonokat", spirituális tanácsadója és a vallás segítségével.