Kylie lehet a következő Bond-lány

Vágólapra másolva!
Az ausztrál énekesnő lehet a soron következő Bond-film női főszereplője. Londoni lapok tudósítása szerint Kylie már megkapta a huszonegyedik 007-es film forgatókönyvét, és az eddig szóba jött jelöltek között ő pályázhat a legnagyobb eséllyel arra, hogy a brit titkosszolgálat ügynöke mellett tűnjön fel a vásznon.
Vágólapra másolva!

Az azonban még nem dőlt el, hogy az egyelőre cím nélküli filmben Minogue a jó oldalon vagy esetleg Bond ellenfeleként fog-e szerepelni. A szerepről eddig még semmilyen szerződést nem írtak alá az énekesnővel, nem eldöntött tehát, hogy Kylie Madonna nyomdokaiba léphet-e, aki egy epizódszerepet alakított az előző részben.

Érdekesség, hogy nagy eséllyel a főszereplő, James Bond szerepében is változás történhet, hiszen Pierce Brosnan korábban már több alkalommal is hangoztatta, hogy ötödszörre nem vállalja a titkosügynök szerepét.

A színész legjobb barátja, Michael Madsen elmondása szerint biztosra vehető, hogy Brosnan végzett a Bond-sorozattal.

"Pierce a szomszédom, a gyerekeink együtt szoktak játszani. Nekem azt mondta, hogy végleg befejezte" - nyilatkozott Madsen, aki szintén szerepelt a Halj meg máskor! című utolsó Bond-filmben.

Madsen állítása szerint Brosnan helyett egy ausztrál színész ölti majd magára Bond szmokingját, de nem erősítette meg, hogy az illető Hugh Jackman lenne, akinek a neve korábban már felmerült a főszerep kapcsán.