Björk japán szájdobossal dolgozik

Vágólapra másolva!
Az izlandi énekesnő stúdióba vonult, és nekilátott a munkának. Új lemezének felvételei közben együttműködik egy japán művésszel, a szájjal doboló Dokakával.
Vágólapra másolva!

Dokaka New Yorkban már találkozott is Björkkel, és pár napot el is töltöttek a felvételekkel. A japán előadó - ki az Ananova szerint ismert figurának számít hazájában - King Crimson-feldolgozásokkal és a Nirvana Smells Like Teen Spirit-jének igen sajátos feldolgozásával futott be.

Forrás: MTI

Az új albumra tempósan készülnek a számok, de pontos megjelenési dátum még nincs - bár Björk honlapja szerint még idén sor kerül erre. A Japánban felettébb népszerű izlandi énekesnő legutóbbi stúdióalbuma 2001-ben jelent meg, így a sok koncertelemez és válogatásalbum után a rajongók már kifejezetten várják az újabb dalokat.

Björk-linkekhttp://vizsla.origo.hu/katalogus/010/702

Björk 1992-ig a hattagú Sugarcubes zenekar énekesnője volt, csak aztán kezdett szólókarrierbe. Jól tette, mivel ez a váltás hozta meg számára az igazi sikert - és még az sem szegte kedvét, hogy két éve őt választották a világ egyik legrosszabbul öltözött nőjének.