Spice Girls: egy utolsó, közös dal

Vágólapra másolva!
Ezúttal Mel B a leglelkesebb, a volt tagok közül ő erőlteti leginkább a Spice Girls újabb, közös fellépését. Talán romló anyagi helyzete, talán a társak szeretete vitte őt idáig, mindenesetre egyre biztosabbnak látszik, hogy valami készül a háttérben.
Vágólapra másolva!

"Minden bizonnyal lesz még közös munkák, úgy mint Spice Girls. Azt hiszem, hogy kiadunk még egy albumot, melyre írunk egy utolsó dalt" - közölte a minap a New Yorkban tartózkodó Mel B, aki a Rent című musicalben lép fel esténként.

"Beszéltünk már erről, de most mindenkinek megvan a maga munkája, a saját kötelezettségeink fontosabbak" - tette hozzá, mikor a Daily News riportere faggatta a tervezett válogatásalbummal és egyéb terveivel kapcsolatban.

A napokban sok minden eldőlhet, ugyanis a művésznőt Mel C és Emma Lee Bunton (Baby Spice) meglátogatják a színházban - megnézik Mel B alakítását, aki egy kábítószeres táncosnő szerepét kapta a musicalben. Szerinte hangjának, éneklési technikájának kifejezetten jót tesz ez a szerep, mivel olyan hangszínen és olyan stílusban kell énekelnie, ami teljesen különbözik a korábban megszokottól.