Madonna beismerte, hogy önző volt

Vágólapra másolva!
A pop királynője egyáltalán nem hiányolja egykori, vad életét - jobban érzi magát anyaként és feleségként. Amióta hozzáment a brit rendezőhöz, Guy Ritchie-hez és letelepedett gyermekeivel, az egykori femme fatale átvedlett egyszerű feleséggé és anyává, s nem törődik vele, ha ez néhány embert untat. Közben telt házas koncerteket ad világszerte, bár egyre sokasodnak a trónkövetelők.
Vágólapra másolva!

"Boldogabb vagyok, mint életemben valaha. Van két gyönyörű gyerekem, és egy fantasztikus férjem. Ha ez valaki számára unalmas, akkor sajnálom" - közölte a napokban a bő húsz éve pályán lévő énekesnő.

Madonna lányának születését, illetve az anyává válását élete nagy fordulópontjának tekinti, ugyanis azóta arra törekszik, hogy jobb ember lehessen, írja a WENN. Az énekesnő elismeri, hogy rabul ejtette saját imázsának építése, és semmi mással nem foglalkozott kislánya születését megelőzően. "A karrier elején az ember úgy indul, hogy valamit át akar adni magából, aztán valahogy eltér a céljától,. Az embernek rengeteg pénze lesz, híressé válik, és elkezd elindulni a rossz irányba. Most végre bevallom, hogy egy csomó olyan dolgot csináltam, ami csupán a saját egómat táplálta. Imádtam sokkolni az embereket, ami mind abból fakadt, hogy túl önző voltam" - közölte a korábban igencsak vad életet élő Madonna.

Arra kérdésre, hogy milyen volt 38 évesen szülni élete első gyermekét, a következőt mondta: "Túl későn jött. Azelőtt túl sok időt töltöttem azzal, hogy rossz helyen kerestem a szerelmet. A jó kapcsolatokat tönkretettem, viszont vonzottam a rosszfiúkat. Lourdes születése előtt egyáltalán nem érdekelt, hogy én mint tehetek másokért. Amikor körülnéztem, mindig az járt fejemben, hogy mások mit tehetnek értem és hogy jól mutatnak-e mellettem. Csak amikor a kislányom megszületett, akkor kezdtem el azon gondolkodni, hogy mit taníthatok neki."

Madonna nem szokványos anyukaként viselkedik majd a közeljövőben: három hónap alatt mintegy negyven koncertet ad, és már csak hétre lehet jegyet kapni. Az augusztusi és szeptemberi, londoni és párizsi bulikra már nincs jegy, de Madonna arra is képes, amire csak az igazi világsztárok: nyolc nap alatt hat koncertet ad majd a New York-i Madison Square Gardenben - és már ezekre a fellépések is elfogytak a belépők.