Újra támad a Prodigy

Vágólapra másolva!
A Prodigy tagjai bejelentették, hogy teljesülhet végre a rajongók kívánsága, mivel újabb albummal jelentkezik a csapat. A nagylemez augusztusban jelenhet meg.
Vágólapra másolva!
Forrás: EPA
Forrás: EPA

Az Always Outnumbered, Never Outgunned album az 1997-es, The Fat of the Land című lemezt követi a sorban, adta hírül az xfm-online. Az együttes frontembere, Liam Howlett tájékoztatta a sajtót a tervekről, és azt is közölte, hogy a banda élőben fog zenélni a közeljövőben. Az új lemez már jó ideje készül: mi tavaly októberben már megírtuk, hogy lassan végeznek a felvételekkel - azóta pedig eltelt hét hónap.

Az együttes hét éve nem adott ki stúdióalbumot, így a rajongók kénytelenek voltak megelégedni olyan "alamizsnákkal", mint a 2002-es, Baby's Got A Temper című kislemez. Az új albumon - melyen Juliette Lewis színésznő vokálozik majd - olyan dalok lesznek majd, mint a Girlz, Get Up Get Off, Wake Up, Ice, 1.9.6.5, Hotride.

"Az új lemez baljós hangulatú, elektromos hangzású, ütős, szexis és friss. 11 vagy 12 új szám lesz a lemezen. Az új album arról szól, hogy emlékeztessük az embereket arra, amit a Prodigy jelentett: ritmus és zene!" - lelkendezett Liam Howlett, majd hozzátette, hogy társai - Keith Flint és Maxim - nem vettek részt minden dal felvételében, de 2004-ben sok közös, élő fellépés várható tőlük.