Avril Lavigne új hangjai

Vágólapra másolva!
Igen nagy várakozás előzi meg  Avril Lavigne vadonatúj szólólemezének megjelenését - a friss kislemez már a boltokban. Az énekesnő csupán két éve robbant be a köztudatba: a Let Go című album 14 millió példányban fogyott világszerte, ám a nyolc Grammy-jelölése is legalább ekkora sikernek minősül.
Vágólapra másolva!

A május 24-én boltokba kerülő Under My Skin című albumon egy sokkal érettebb, nőiesebb Avrilt hallhatunk majd - a hírek szerint. A Don't Tell Me című kislemez, mely előfutára az albumnak, itthon is elindult hódító útján - az iTunes Music Store adatai szerint az elmúlt három hétben az első volt a pop kislemezek közt. A dal - melyet Avril és gitárosa (egyben ex-barátja) Evan Taubenfeld írt - az MTV listáján a negyedik helyen áll, a művésznő honlapja pedig egyre látogatottabb.

Az új lemezen közreműködik Ben Moody, az Evanescence egykori tagja, míg az anyag zenei producerei Don Gilmore (Pearl Jam, Linkin Park, Good Charlotte) és Raine Maida. Ezek a nevek alapján az Under My Skin az év egyik legsikeresebb külföldi lemeze lehet Magyarországon is.

"Sokat fejlődtem az elmúlt két évben. Igen sokat gondolkodtam, rendkívül sokat tanultam és számos tapasztalatra tettem szert - rossz és jó élményekkel vagyok gazdagabb. Az új dalok ezekről szólnak és mindegyik igencsak közel áll hozzám" - nyilatkozta az énekesnő az új lemezzel kapcsolatban.