Sting balszerencsésen rajtolt

Vágólapra másolva!
Sting közölte, hogy csalódott és frusztrált azért, mert kénytelen volt lemondani néhány koncertjét. A Sacred Love turné három angliai állomása kimarad - az énekes torokgyulladása miatt nem léphet fel.
Vágólapra másolva!

Három koncertet mondott le a Police volt énekese, aki rövidesen a Felvonulási téren zenél majd csapatával. Az elnapolt bulik közt szerepel a newcastle-i fellépés is, ez pedig két ok miatt különösen fájó Sting számára: ez lett volna a koncertsorozat első állomása, másfelől pedig ez szűkebb pátriája.

A Newcastle Arénába tervezett fellépés mellett le kell mondania a manchesteri és a glasgow-i koncerteket is. Sting a múlt héten betegedett le, komoly torokgyulladása miatt nem énekelhet. A csalódott rajongóknak persze megüzente, hogy csak halasztásról van szó, hamarosan talál szabad időpontokat zsúfolt naptárában.

"Ez egy igen súlyos csapás számomra. Rettenetes úgy kezdeni a turné angliai részét, hogy itt vagyok a szűkebb szülőföldemen, és nem tudok énekelni. Szeretnék tenni valamit Newcastle-ért, szülőföldemért, hogy büszkék lehessenek rám" - közölte Sting.

"Csalódott vagyok és frusztrált. Azt azonban meg tudom ígérni, hogy kárpótolom majd Newcastle-t és mindenki mást" - tette hozzá a lebetegedett zenész. Nincs túl sok ideje a lábadozásra: ma Birminghamben kellene fellépnie, majd hat estén át a londoni Royal Albert Hallban lesz koncertje.