Whitney talán felveheti százmillió dollárját

Vágólapra másolva!
Az elmúlt időkben kábítószeres problémákkal küzdő és magánéleti válságokon is átesett énekesnő túl van a rehabilitációs program első szakaszán. Az énekesnő márciusban került az intézetbe, kábítószeres problémái miatt, de nem maradt sokáig ott.
Vágólapra másolva!

A popénekesnő túlesett a kábítószeres időszakon, a rehabilitációs kúrának azon szakasza is lezárult, mely során egy állandó kísérő figyelte a művésznő minden mozdulatát. Houston elárulta a People.com-nak, hogy sikeresen letudta az előírt, harmincnapos időszakot, így jöhet a következő etap, az utókezelési program.

Whitney márciusban került az intézetbe, kábítószeres problémák miatt, de nem maradt sokáig a klinikán. Whitney pár nap után úgy döntött, hogy a programot saját otthonából viszi végig. "Miss Houston továbbra is betartja a kezelés előírásait, ahogy azt tervezte. Minden lépése, tette, megfelel a programban előírtaknak" - közölte akkoriban Nancy Seltzer a New York Daily Times riporterével. A kezelés része volt az is, hogy egy állandó kísérő vigyázza a művésznő minden cselekedetét.

A már említett drog-rehabilitációs szakember a közelmúltban elkísérte az énekesnőt és férjét, Bobby Brownt Atlantába is: mint az közismert, a páros belefogott egy valóságshow-hoz hasonlító projektbe, mely során filmre veszik hétköznapi életük majdnem minden mozzanatát. Az ápoló már nem gardírozza tovább Whitneyt, lejárt a harminc nap: szépen összecsomagol és új feladat után néz - talán egy másik drogfüggő sztár mellett dolgozik majd. Az énekes párosnak pedig sok terve van, melyeket nyilván könnyebb lesz megvalósítani egy felnőtt-bébiszitter állandó felügyelete nélkül.

Houston problémáira 2002-ben derült fény, akkor vallotta be egy tévéshow-ban Diane Sawyernek, hogy gyakran kísérletezett különféle kábítószerekkel. Használt kokaint, szívott marihuánát, majd próbálkozott a nem éppen ígéretes alkohol-gyógyszer kombinációval is, és már akkor is bejelentette, hogy a "parti véget ért".

"Most gyógyultnak és egésznek érzem magam. Újra önmagam lehetek, és erősebb vagyok, mint valaha. Úgy döntöttem, hogy megszabadulok minden fölösleges dologtól, mi életemben van" - nyilatkozta a World Entertainment Newsnak, de ezzel a művésznő problémái még nem oldódtak meg teljesen, még nincs sínen az élete. Tavaly decemberben férje jól helybenhagyta őt, így a közeljövőben Bobby Brownnak bíróság elé kell állnia, hogy kivédje a vádakat - családi erőszak miatt kell felelnie.