Céline Dion hallgat orvosai tanácsára

Vágólapra másolva!
Az énekesnő kénytelen volt lemondani három újabb fellépését, így a Las Vegas-i szálloda, a Caesar's Palace előkelő vagy csak gazdag közönsége hiába várja majd őt.
Vágólapra másolva!

Május eleje óta gyötri az énekesnőt egy kellemetlen nyaki fájdalom, és a helyzet nemigen javult az elmúlt napokban sem. Kris Lingle, a show egyik főszervezője közölte a sajtóval, hogy a művésznő egy május 8-i fellépésen érezte először, hogy valami nincs rendben.

A napokban Dionnak három fellépése lenne a neves Las Vegas-i kaszinó-szállóban, de a 36 éves énekesnőnek orvosai azt tanácsolták, hogy inkább halassza el a show-kat, nem éri meg kockáztatni. A teljes gyógyulásig várhatóan nem kell sokat várni, állítólag május 26-án már láthatják és hallhatják őt énekelni a hotel vendégei.

Céline Diont a szálloda három évre szerződtette és ebből egy évet már le is töltött. Elton John is hasonló, három évre szóló szerződést írt alá ugyanezzel a szállóval: Az 56 éves zenész szerződésében összesen 75 fellépés szerepel, melyek sorozata 2004 februárjától kezdődött a híres szálloda-kaszinó komplexumban. Évente öt héten keresztül vendégeskedik majd a szerencsejátékosok Mekkájában, és hetente öt koncertet ad.

Egyes hírek szerint Elton John 50 millió dollárt kap a fellépésekért, ám a részletekről és a díjazás pontos összegéről sem a művész, sem a szálloda vezetői nem akartak nyilatkozni. "Egyszerűen mondjunk csak annyit, hogy nagyon jól megfizetnek" - mosolygott a brit popcsillag. Céline Dion díjazásáról nincs hírünk.