Tavaly a németországi VIVA Comet-díjátadón részt vett Lengyel Attila a VIVA TV programigazgatója és Kisó, a VIVA egyik műsorvezetője. Ők a rendezvény utáni VIP-partin koktéloztak Danniivel és meséltek neki a magyar VIVA Comet-ről - ezek az előzmények.

Dannii kellemesen emlékezett vissza első budapesti látogatására, amikor két évvel ezelőtt együtt vacsorázott és bulizott a zenecsatorna képviselőivel. Dannii már akkor említette, hogy szívesen eljönne újra Magyarországra. Most itt a lehetőség.

A minap egy beszélgetés során szóba került az idei magyarországi VIVA Comet-díjátadó,  az énekesnő pedig nem tudott ellenállni a felkérésnek.

Abban maradtak a szervezőkkel, hogy ismét eljön Magyarországra, de Dannii nem csak átadja a Comet-gömböt a nyertesnek, hanem fel is lép. A hírek szerint a művésznő kicsit kérette magát, de végül igent mondott.

"Dannii igen jó fej, és egyáltalán nem sznob, mint ahogy azelőtt hallottam,. Az sem igaz, hogy Kylie-val rosszban lennének, szoktak egymáshoz átjárni főzőcskézni.

Sőt, Dannii hordja Kylie alsóneműit is - persze ez a Kylie által tervezett kollekciót jelenti! Egyébként nagyon irigyeltem tőle azt a zöld ruhát, amiben a németországi díjátadón jelent meg" - lelkendezett Kisó, a VIVA műsorvezetője.