Csepregi Éva bőrével fizetett a Hooligansért

Vágólapra másolva!
Mióta Csepregi Éva a MAHASZ-díjas Hooligans kampányfőnöke lett, arra buzdít mindenkit, hogy szavazzanak a srácokra. Ő maga a bőrét viszi vásárra: összetartozásukat mostantól egy Hooligans tetoválás is jelzi.
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva már a COMET-kampány kezdetén lelkesedésének adott hangot, amikor megtudta, hogy ő lesz a Hooligans kampányfőnöke, annak ellenére, hogy nem ugyanabban a stílusban utaznak. Korábban egy fesztiválon találkoztak először, ahol kölcsönös szimpátia alakult ki közöttük. A Neoton Família szőke énekesnője azóta is odafigyel a Hooligans rockos, slágeres nótáira.

A napokban az énekesnő különleges gesztussal fejezte ki, mennyire a Hooligans mellett van a COMET-díjért folytatott küzdelemben: megengedte, hogy kitetoválják a karját. Élete végéig a minta ugyan nem lesz ott a vállán, de azért a COMET-en még ott virít majd.

Csakúgy, mint minden csapat, a Hooligans is két dalt fog előadni a díjátadó gálán június 10-én. Ám Csipáék meglepetés produkcióval is készülnek, amelyben Csepregi Éva is komoly szerepet kap majd. Már csak néhány nap, és minden kiderül!

"Amikor először találkoztam velük személyesen egy fesztiválon, nagyon helyesek voltak! Azóta is odafigyelek a Hooligans nótáira, amelyek azért tetszenek annyira, mert egyszerre rockosak és slágeresek. Érzek egy kis párhuzamot a Neoton Família és köztük, bár mi inkább csajos zenekar voltunk, ők pedig kifejezetten férfiasak. Ha férfi énekes lennék, valószínűleg én is olyan dinamikus lennék a színpadon, mint Csipa, akinek szerintem magával ragadó, energikus az előadásmódja. Úgy érzem, hogy ők is örülnek nekem annak ellenére, hogy nem ugyanahhoz a korosztályhoz tartozunk és nem is ugyanazt a stílust képviseljük" - lelkendezett a kampányfőnök-asszony.

A Hooligans nevében Endi biztosítja Évát, hogy nagyon örülnek neki. Mint mondta, "Évi először is jó csaj, és abban a Neoton Famíliában énekelt, akik állat módon nyomták a jobbnál jobb slágereket élőben, ellentétben az utánuk elszaporodott playback zenekarokkal."

A művésznő a következő érveket hozta fel kampányfilmjében a Hooligans mellet: "Sok szavazásnál komoly észérvek alapján kell dönteni, de a VIVA COMET-en nyugodtan hallgathatsz az érzelmeidre! Válaszd a zúzós ritmust és a dögös pasikat! Válaszd a Hooliganst! Én rájuk szavazok! Ugye te is?"