Vágólapra másolva!
A pophercegnő, Britney Spears hetente 900 ezer dollárral lesz szegényebb, ha lemondja turnéja állomásait. Rossz passzban van a közelmúltban Magyarországon is fellépett előadó.
Vágólapra másolva!

Az összeg összeadódva elérheti akár a 9 millió dollárt is, ha a művésznő továbbra is ilyen tempóban halasztja későbbre a fellépéseket. Britney Onyx Hotel turnéjának észak-amerikai állomásait volt kénytelen lemondani, mert a hónap elején súlyosan megsérült a térde.

Szakértők szerint a lemondott koncertek több millió dolláros veszteséget okozhatnak az énekesnőnek, aki rengeteget veszít az el nem adott jegyek miatt - de a negatív reklám sem mindig jövedelmező. Az orvosok azt mondják, hogy teljes felgyógyulásához két hónap szükséges, mivel a sérülés elég komolynak látszik. Egy régi táncbaleset által okozott húzódás is kiújult ezáltal.

Közben a Sun arról számolt be, hogy Britney egy ütközést is túlélt a napokban - mintha nem lenne elég baja így is. Az eset Santa Monicában, Kaliforniában történt, és a lap szerint az ifjú énekesnő a kocsiban maradt, majd hosszan és panaszosan sírdogált. Szemtanúk szerint a helyszínre érkező mentőknek kellett Britneyt megnyugtatniuk, aki ennyi csapás után felettébb zaklatott állapotban lehet. A szőke popsztár édesanyja is ott ült az autóban, ő nem hagyja magára lányát, míg fel nem épül teljesen a műtét után.