Közeleg a Metallica-féle szörny

Vágólapra másolva!
A rockvilág egyik legnépszerűbb bandája, az amerikai Metallica hat dalból álló lemezt dob piacra július 13-án Monster címmel. A korongon szereplő koncertfelvételek - The Four Horsemen, Damage, Inc., Leper Messiah, Motorbreath, Ride The Lightning és Hit The Lights - tavaly június 11-én készültek Párizsban.
Vágólapra másolva!

Az EP tartalmaz egy filmelőzetest a Some Kind of Monster-ből is, ugyanis ezzel a címmel jelentetnek meg egy dokumentumfilm-összeállítást DVD-n, amelyet Joe Berlinger és Bruce Sinofsky rendezett. A filmet az amerikai mozikban július 9-étől vetítik, míg az európai premierre az edinburghi filmfesztiválon kerül sor augusztusban.

A Metallica rajongói korlátozott számban a lemez mellett pólókhoz is hozzájuthatnak, a részletekről a zenekar honlapján tájékozódhatnak. Az együttes jelenleg is turnézik, a fiúk kirobbanó formában muzsikálnak, mint arról a bécsújhelyi koncertjükön nemrég sok magyar rajongójuk is meggyőződhetett.

Legközelebb Zágrábban lépnek színpadra vasárnap, majd ezt követően július elsején Prágában varázsolják el a nagyérdeműt. Rövid pihenő után augusztus közepétől az év hátralévő részében Amerikában turnéznak.