Meccset néztek a hírességek Elton John buliján

Vágólapra másolva!
Számos közéleti személyiség megfordult Elton John idei bálján, és így 2,7 millió dollárt sikerült a sztárnak összegyűjtenie, melyet jótékony célra fordít. Az énekes már hatodik alkalommal rendezte meg a bált, ahol többek között ott volt Kylie Minogue, Ozzy és Sharon Osbourne, valamint Rod Stewart is.
Vágólapra másolva!

Az idei rendezvény tematikus volt, a Tigris és Sárkány című filmre épült, írja a WENN. A partit a zenész windsori birtokán rendezték, Ian McKellen konferált, maga a házigazda, Bryan Adams és Mary J Blige voltak felelősek a vendégek jó hangulatáért. "A vendégek fizettek a belépőjegyekért, valamint jelentős felajánlásokat is tettek az alapítvány számára. Elton John remélte, hogy sikerül összegyűjteni elég pénzt. Bízott benne, hogy ez lesz minden partik legjobbika" - mondta egy ismerőse.

Azonban az extravagáns partin a vendégek nagy része nem a bulival, hanem az angolok Eb-meccsével foglalkozott. Kate Moss, Liz Hurley és Naomi Campbell az angol-portugál meccset a tévé előtt izgulták végig. "Négy vagy öt vendég hordozható tévét hozott a partira, és az asztal alatt lopva nézték a meccset" - közölte egy bennfentes.

Először Elton nem is vette észre, annyira diszkréten csinálták. A házigazda inkább a jótékonysági aukcióra koncentrált, Rod Stewart például 810 000 dollárt ajánlott egy új Aston Amrtin DB9-ért. "Amikor azonban a hosszabbításra került sor, mindenki felbolydult, és a játékra figyelt, éppen akkor, mikor hozták a vacsorát. Senki nem tudott a helyén maradni, amikor 5-5 volt a büntetők aránya, már mindenki kiabált, drukkolt. Fülsüketítő volt a zaj. A meccs után persze mindenki maga alatt volt. A zenekar elkezdett játszani, és a parti hajnalig folytatódott " - tette hozzá az előbbi szemtanú.