Woodstocki buli, csak milliomosoknak

Vágólapra másolva!
Rengeteg hollywoodi, élvonalbeli színész fordult szembe a Bush-kormány politikájával. Egyre nő azok száma, akik mélyen a zsebükbe nyúlnak, hogy pénzt adjanak össze Kerry kampányára, így Bon Jovi is többet politizál, mint zenél.
Vágólapra másolva!

Számos híresség adakozott már, hogy George W. Bush ellenfelét, John Kerryt juttassák a Fehér Házba. A napokban Los Angelesben, a Walt Disney Concert Hallban rendeztek nagyobb ünnepséget a demokrata érzelmű sztárok: a színpompás, ragyogó gálát Billy Cristal úgy írta le, mint egy "woodstocki buli, nagyon, de nagyon gazdag emberek számára".

Ben Affleck nyitotta meg a pénzgyűjtő bulit: "Az elnökjelöltnek szüksége van most minden barátjára, még akkor is, ha ezek a showbusinessből jönnek" - közölte. A partira szóló belépőt - mely kereken 20 ezer dollárba került - olyan színészek, énekesek fizették ki, mint Barbra Streisand, Neil Diamond, Ben Stiller, Robert De Niro vagy Leonardo DiCaprio.

Aki hírességekkel akar bulizni és semmi nem drága neki, annak még nem kell elkenődnie, nem maradt le végérvényesen: a keleti parton Jon Bon Jovi és Whoopi Goldberg mozgolódik. Jövő hónapban is lesz hasonló buli, akkor New York demokratái gyűlnek össze, hogy pénzt gyűjtsenek a republikánusok leváltáshoz.