Már a szeleburdi Pink sem a régi

Vágólapra másolva!
Pink végre lenyugodott a fiatalkori lázadó korszakot követően - a viszonylagos nyugalmat és a rebellis eszmék elhagyását barátjának, Carey Hartnak köszönheti. Már hat éve nem tartóztatta le a rendőrség - és ez nála nagy szó.
Vágólapra másolva!

Mielőtt sikeres lett, az énekesnő - eredeti nevén Alecia Moore - saját bevallása szerint is nehezen kezelhető volt, és számtalanszor meggyűlt a baja a rendőrséggel is. A 24 éves Pink azonban lecsillapodott az idők folyamán, melyet 29 éves barátjának, a motorversenyző Hartnak köszönhet.

"Nagyon nyugis korszakomat élem. Már hat éve nem tartóztatott le a rendőrség. Fantasztikus dolog. Annak idején kirúgtak a suliból, mert nem jártam be. Most már nincsenek szabályok, amiket felrúghatnék. Saját korlátokat állítok fel, és azokat döntöm le" - elmélkedett a közelmúltban Budapesten is fellépett előadó.

Bár nem gyújtogat a bűnös éjszakában és nem züllik rosszhírű bárokban, azért a lázongó eszmék nem hagyták el teljesen, a világ dolgain ma is gyakran eltöpreng. Úgy véli, hogy meg kellene adni a nőknek a lehetőséget, hogy kormányozhassák a világot. Az énekesnő a férfiakat okolja a történelem folyamán felmerülő számos konfliktusért, és azt kívánja, bárcsak egy női elnökjelöltre szavazhatna az idei elnökválasztáson.

Forrás: MTI

"Nem vagyok férfigyűlölő, de azért azt be kell látnunk, hogy idáig férfiak irányították a világot, és meg lehet nézni, hogy mire vezetett ez. Hogy lehet mindezt a szörnyűséget jóvátenni? Szerintem a nők sokra vihetik az esélyegyenlőségnek köszönhetően. A világ mélyponton van. Ha lenne egy okos, erős, intelligens női jelölt, akkor biztos rá adnám a voksomat."