Britney, házasságok, gyerekek

Vágólapra másolva!
Britney Spears vőlegénye, Kevin Felderline másodszor is apa lett. A gyermekáldás még mindig előző barátnőjével, Shar Jacksonnal közös, de a nyilatkozatokból úgy tűnik, Britney sem szeretne már sokáig várni.
Vágólapra másolva!

A 27 éves Shar Jackson - aki színésznőként egy tévésorozatban tűnt fel - egy kaliforniai kórházban adott életet a bébinek. Azt, hogy kislány született-e vagy kisfiú, egyelőre nem tudni. Kevin Felderline néhány hónappal a Britneyvel kezdődő románc előtt jó néhány évig élt együtt a színésznővel, sőt van már egy kétéves közös kislányuk is.

Britney pedig - azután, hogy nemrégiben hirtelen ötlettől vezéreltetve házasságot kötött egy gyermekkori szerelmével Las Vegasban, majd ugyanilyen hirtelen fel is bontotta azt - szintén együttélést, házasságot, sőt gyermekeket szeretne táncos vőlegényétől.

Egy nemrégiben - még Kevin Felderline második gyermekének megszületése előtt - a People magazinnak adott interjújában kijelentette, hogy szeretne találkozni vőlegénye gyermekeivel is. Az esküvőt novemberre tűzték ki, Britney pedig ugyanebben az interjúban elmondta azt is, hogy legszívesebben legalább négy vagy öt gyermek anyjának képzeli el magát.