Backstreet Boys: tiniszerelem után szex

2004.07.28. 11:08

Komolyabb szövegeket szán új dalaihoz a kilencvenes években könnyed szerelmes számaival befutott együttes, az új témák többek között a világ nagy kérdései és a szex. Az újra együtt dolgozó Backstreet-tagok három éves szünet után adják ki új albumukat.

A Backstreet Boys csapat tagjai azt ígérik rajongóiknak, hogy következő albumukon nélkülözniük kell a túl szentimentális szerelmes dalokat. Az énekesek jelenleg stúdióban dolgoznak az egyelőre cím nélküli albumon, melyet reményeik szerint ősszel adnak ki, majd turnézni kezdenek vele. Aj McLean fontosnak tartotta megemlíteni, hogy míg a dalok az egész világot érintő kérdésektől kezdve a szexualitásig sok mindenről szólnak, a tingli-tangli szerelmes számok ezúttal lemaradnak a lemezről. "Ezen az albumon nem lesz 'Szeretlek, és te is szeretsz' csöpögős maszlag. Ez lesz az első igazi komoly munkánk. Mostanra már felnőttünk." - mondta az amerikai együttes szószólója.

 

Forrás: MTI

 

Korábban szintén lelkesen nyilatkoztak a zenekar visszatéréséről. "Mind az öten összejöttünk és stúdióba vonultunk februárban. Nekiláttunk annak a lemeznek, amely szerintünk a pályafutásunk legjobb anyag lesz. Valóban nagyszerű érzés újra együtt lenni és a saját zenénken dolgozni" - nyilatkozták a tagok, nem csekély optimizmussal.

 

A legutóbbi album, a 2001-es Black and Blue első helyen debütált a Billboard 200-as listáján. A sikeres nagylemezből 5,4 millió példány fogyott a Nielsen SoundScan adatai szerint. Az elmúlt időkben Nick Carter jelentkezett szólóalbummal (Now or never, 2002), de társa, Howie Dorough is kilátásba helyezett egy szólólemezt.

KAPCSOLÓDÓ CIKK