Milliárdos üzlet az Ozzy-póló

Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne az első heavy metal zenész, akinek a reklámtárgyakból származó jövedelme elérte az 50 millió dollárt, azaz több mint 10 milliárd forintot. 
Vágólapra másolva!

A pólókból és műanyag figurákból legtöbb a koncerteken fogyott, a fellépések idején összesen 35 millió dollárért vásárolt a közönség a tévésztár és rockénekes árujából.

Ozzy és felesége, Sharon Osbourne azt remélik, a népszerűségük tovább nő. "Azt hiszem, a nemrégiben kiadott Ozzy for president (Ozzyt elnöknek) vagy a Passion of Ozzy (Ozzy Passió) feliratú pólóinkat a rajongóink minden korábbinál nagyobb lelkesedéssel fogadnak majd. Természetesen én is imádom Ozzyt és éjszakánként az egyik pólójában alszom" - mondta a sztár felesége és menedzsere, Sharon Osbourne.

Ozzy Osbourne bevételeit tovább növelheti a nyáron zajló Ozzfest turné, ahol régi zeenkara, a Black Sabath eredeti felállásban lép fel. A fesztivált 1996 óta rendezik meg és eddig világszerte 3,8 millióan vettek rá belépőt, ami 146,5 millió dollárt hozott Black Sabbathnak konyhájára. 2003-ban Ozzyék utazó rock-cirkuszához hasonló népszerűséget csak a Metallica Summer Sanitarium turné, a Lollapalooza koncertsorozat és a Kiss/Aerosmith rockpárosnak ért el.