Victoria Beckham végleg hazatérhet

Vágólapra másolva!
Posh Spice, azaz Victoria Beckham ismét visszatér Angliába, hogy a zenei karrierjével törődjön, miközben férje, David Beckham továbbra is Madridban marad, írja a Wenn. Korábban is volt ezért probléma, ugyanis a művésznő Spanyolországban nehezen viseli, hogy pusztán futballistafeleség legyen.
Vágólapra másolva!

"David Beckhamnek szüksége van a családjára, de Posh a maga útját akarja járni, azt tervezi, hogy az új, My Love Is For Real című dalát kiadja az interneten, és ez tökéletes ürügy, hogy visszatérjen szülőföldjére. Brooklyn arra a pár hétre egy spanyol iskolába fog járni, de ezt csak nyári sulinak fogják fel. A tanévet a srác egy angliai iskolában kezdi majd, mert Victoria eldöntötte, szeptemberben végleg hazatér" - nyilatkozta egy forrás a brit News Of The World című lapnak.

Egy hete még egy benzineskannával felszerelkezett férfi akarta felgyújtani a család rezidenciáját, de elkapták. Azonban minden hétre jut valami stressz: egy új, brit felmérés szerint a brit popénekes, Victoria Beckham a legrosszabb táncos. Egy kábeltévé felmérésében kiderült, a válaszadó brit tizenévesek számára a sztár koreográfiája volt a legkevésbé meggyőző.

Victoria Beckham egykori társai, Emma Bunton és Geri Halliwell volt a harmadik és az ötödik legrosszabb női táncos, Kelly Osbourne jött be a második helyre, és a komplett Girls Aloud együttes lett a negyedik. Jennifer Lopez a felmérés szerint a legjobb táncosnő, őt követi Madonna, Christina Aguilera, Britney Spears és Beyoncé Knowles. A férfiaknál Peter Andre lett a leggyengébb Robbie Williams előtt, őt követi Gareth Gates, a Westlife együttes és a Blue tagjai, Antony Costa és Duncan James.