Santana és Slash gyereklemezt készített

Vágólapra másolva!
Gyermekeknek készített nagylemezt a rockvilág néhány olyan nagyágyúja, mint Carlos Santana, Slash és Peter Frampton Sing a Song With Six Strings - vagyis Énekelj egy dalt hat húrral - címmel.
Vágólapra másolva!

A Guns N'Roses egykori gitárosa, Slash, aki nemrég a Velvet Revolver bandájával vette célba a rockrajongókat, most a Sing a Song of Sixpence című tradicionális gyermekdalt adja elő a lemezen. Amikor elkészült a dallal, értő közönség előtt mutatta be. London nevű, egyéves kisfia mosolyát látva úgy érezte, jó munkát végzett.

Santana gitárjátékával a gyerekek a Let the Children Play című számban barátkozhatnak meg. Egy másik gitáros, a néhai Stevie Ray Vaughan felvétele is kihagyhatatlan volt, tőle a gyerekek között is jól ismert Mary Had a Little Lamb című dalt hallhatják. A hat éve halott Carl Perkins All Mama's Children című dalát is beválogatták a lemezre.

Hivatalosan ugyan még nem oszlott fel a Stone Temple Pilots rockbanda, de énekesét, Scott Weilandot kénytelen volt átengedni a Velvet Revolvernek. Az ügy pikantériája, hogy ebben a projectben szerepet vállalt Dean DeLeo, a Stone Temple Pilots gitárosa is a Once Upon a Tribe című dallal. Egy másik jelenleg stagnáló zenekar, a Matchbox Twenty gitárosa, Kyle Cook is hozta a hathúrosát és eljátszotta az Always This Near-t.

Jorma Kaukonen, aki az amerikai hippik egyik legkedvesebb zenekarában, a Jefferson Airplainben muzsikált a 60-as években a You and My Old Guitar-t pengeti. A bluest a Grandma's Hand című szám képviseli. Chet Atkins és Tommy Emmanu előadásában a Smokey Mountain Lullaby című dalt is beválogatta az Egyesült Államokban október 5-én megjelenő CD-re Eddie Kramer, a neves producer.