Rákos betegségből gyógyul a Rolling Stones dobosa

Vágólapra másolva!
A zenekar szóvivője informálta a sajtót, hogy Charlie Wattsnál torokrákot diagnosztizáltak korábban, ám a sugárkezelésnek köszönhetően jó esélye van a szinte teljes felépülésre.
Vágólapra másolva!

A 63 éves dobosnál júniusban diagnosztizálták a rákot, mikor egy másik, kisebb műtétre jelentkezett be. Immár Londonban kezelik és az eredmények biztatóak: "Teljes felgyógyulása várható. Bízunk benne, hogy az év vége felé már újra az együttes többi tagjával együtt dolgozhat" - informálta a szóvivő a brit sajtót.

Watts - aki egészsége érdekében évtizedekkel ezelőtt letette a cigarettát - az immár élő legendának számító Rolling Stones legnyugodtabb, legbékésebb tagja, általában kimaradt a korábbi botrányokból. Van saját együttese is, mellyel inkább dzsesszt játszik: ezzel a formációval is szokott koncertezni, lemezeket is kiadnak néha.

"Charlie igencsak bizakodó, mivel azt mondták neki, hogy megvan minden esélye arra, hogy teljesen felgyógyuljon. Legkevésbé sem vágyik arra, hogy mindenki felhívja telefonon és búcsúzkodjon tőle, mintha épp halálán lenne" - nyilatkozta a zenész egyik barátja a Mail Sunday című lapnak. Watts betegsége és kórházi kezelése nem zavarta meg az együttest, a Stones ezekben a hetekben nem turnézott és nem is dolgozott stúdióban.

Míg Watts a higgadtság szimbóluma a csapatban, ez nem mondható el a még mindig tüzes Ron Woodról. A gitáros pár héttel ezelőtt okozott egy közepes botrányt egy étteremben, a beszámolók szerint erősen ittasan. A kínos eset után bejelentette, hogy igyekszik leszokni káros szenvedélyeiről.