Christina Aguilera kineveti Britneyt

Vágólapra másolva!
Aguilera eltette a békepipát, és ismét felvette a csatabárdot: egyik legnagyobb riválisának szólt be a napokban. Ezúttal nem Britney zenéjét kritizálta, hanem ennél egy valamivel fájóbb pontot talált.
Vágólapra másolva!

Egy éve, augusztus 28-án az egész közönség döbbenettel nézte, mikor az MTV Video Music Awards ünnepségén Madonna nyelves csókot váltott két fiatal pályatársnőjével, Britney Spearsszel és Christina Aguilerával. A három énekesnő közösen adta elő Madonna 1984-es slágerét, a Like a Virgin-t, és produkciójukkal alaposan elvonták a figyelmet az este győzteseiről. A sajtó hosszan foglalkozott az esettel, de szinte mindenhol a Britney-Madonna csókot emelték ki, arról írtak és az azt ábrázoló képet tették ki - ez pedig igencsak rosszul esett a mellőzött, elfeledett Christinának. A düh vélhetően azóta dolgozik benne.

Ezúttal nem Britney muzsikájáról volt lesújtó véleménnyel, nem a dalszövegek ürességét emelte ki, hanem a szőke vetélytársnő jegygyűrűjére tett kritikai megjegyzéseket. Aguilera szerint Britney saját magát ajándékozta meg az eljegyzési gyűrűvel. "Ismerem Britneyt, és tudom valahol mélyen, hogy amit visel, az nem egy szemét - de annak tűnik. Én elég közelről láttam azt az ékszert, és olyan, mintha egy lenne a tv-shopban kapható bóvlik közül. El sem tudom hinni, hogy saját magának vette meg a gyűrűt!" - csóválta fejét a művésznő.

Bár a pletykák szerint Christina magánéleti problémái miatt lett ilyen kötekedő, az énekesnő szerint saját kapcsolatában semmi probléma nincs, továbbra is jól megvan a BMG kiadó egyik vezetőjével, Jordan Bratmannel. "Ő az egyetlen férfi, aki miatt elgondolkodnék a házasságon. Ugyanakkor úgy érzem, hogy számomra még nem jött el az esküvő ideje" - nyilatkozta.