Robbie Williams keres és tagad

Vágólapra másolva!
Robbie Williams jelenleg Valerie Cruz színésznővel jár, ám minden vágya, hogy rátaláljon igazi lelki társára, írja a Wenn. A hamarosan megjelenő, Feel című önéletrajzi könyvében arról ír, hogy mennyire vágyik a szerelemre és az állandóságra.
Vágólapra másolva!

"Még soha nem voltam szerelmes. Soha. Meg szeretném találni azt, akihez hazamehetnék. Meg akarom találni azt az embert, aki számomra az otthont jelenti függetlenül attól, hogy éppen hol vagyunk. Mindig ő jelentse számunkra a biztonságot" - mondta az énekes.

A napokban megjelenő könyve várhatóan bestseller lesz, heteken belül, ugyanis igencsak sok szaftos részletet tartalmaz Williams múltjából. Hiába randevúzott híres színésznőkkel, médiaszemélyiségekkel, hiába emlegették Nicole Kidmannel kapcsolatban, Robbie saját bevallása szerint az olcsó, könnyű prostituáltakkal érzi magát a legjobban. Mivel orális szexről, orgiákról és kulisszatitkokról is merészen ír könyvében, valószínűleg nem lesz elég az első kiadás.

Két nappal ezelőtt a The People nevű angol lap arról cikkezett, hogy a világhírű énekesnek szexuális kapcsolata volt egy Nathan Conroy nevű homoszexuális táncossal - na nem mostanában, hanem tíz évvel ezelőtt, mikor még a Take That tagja volt. Az aktusra egy manchesteri meleg esten került sor a lap állításai szerint, ám a dühös Willimas mindent tagad, és perrel fenyegetőzik.

"Ez egyszerűen egy kitalált sztori, semmi alapja. Már nagyon elege van abból, hogy az emberek megkérdőjelezik szexuális érdeklődését. Ő egy igen férfias pasi, és pompás nők egész sorával volt már. Mi bizonyítja ennél jobban nemi érdeklődését? Robbie egy jó srác, és felteszi a kezeit, ha a sztorik, amiket róla írnak, igazak. De ha hazugságokat terjesztenek róla, akkor kiáll magáért" - védte meg egy barátja a robbiewilliams-info.com oldalon.