A dúskeblű Geri Halliwell a népszerűbb

Vágólapra másolva!
A már-már elfeledett Geri Halliwell egy kicsit felszedett magára, így besöpörheti a férfiak elismerő pillantásait, írja a Wenn. Az egykori Spice Girl, akinek gömbölyű formái összementek diétájának és szigorú testedzési tervének köszönhetően, úgy döntött, hogy nem hajszolja tovább a tökéletes idomokat.
Vágólapra másolva!

Geri azon meglepődött, hogy telt idomai jobban vonzzák a férfiak figyelmét, mint valaha. "Abban a pillanatban, hogy magamra kapkodtam egypár kilót, a férfiak ismét figyelmi kezdtek rám. Ma már sokkal elfogadóbb vagyok, és nem akarok mindenáron tökéletes lenni. Vagy teljes gőzzel belevágtam valamibe, vagy semmit sem csináltam. Ma már rá kellett jönnöm, hogy a középút a helyes" - nyilatkozta a napokban.

Az egykori Spice Girl most nyilatkozott rövid, Jerry O'Connellhez fűződő románcáról is. A 32 éves énekesnő akkor jött össze a hollywoodi színésszel (aki nálunk is látható volt, például a Sliders című sorozatban), amikor az tavaly Londonban forgatta a Fat Slags című filmet. A Kangaroo Jack sztárja nem éppen udvariasan nyilatkozott kettejük szakításáról: "Jó volt, hogy akadt valaki, aki elkísért Londonba." Halliwell nem volt ilyen goromba, ő az összhang bántó hiányával indokolta a szétválást: - "Nagyszerű fickó, de nem illettünk össze" - sóhajtotta.

Egy ideje csend van körülötte, pedig tavaly még szerepet kapott a Szex és New York (Sex and The City) című amerikai tévésorozatban is: júliusban vették fel a jeleneteit, amelyekben a Samantha Jonest megformáló Kim Cattrall egyik partnere volt. Halliwell a Phoebe Kittenworth nevű karaktert személyesítette meg, aki a forgatókönyv szerint a szeretőit folyamatosan váltogató Samantha Jones régi barátnője volt.

Mivel az MTV honlapján három éve nincs róla új hír, saját, internetes oldala pedig 2003 óta nem frissült, ideje volt már, hogy hallasson magáról.