Tina Turner újra hallatja hangját

Vágólapra másolva!
Az énekesnő a közeljövőben egy két CD-t tartalmazó gyűjteménnyel és egy kislemezen megjelenő vadonatúj dallal örvendezteti meg népes rajongótáborát.
Vágólapra másolva!

A két korongot tartalmazó kiadvány All The Best címen kerül a boltokba november 1-jén, az Open Arms című, frissen felvett dal pedig október 25-én jelenik meg kislemez formában. A CD-ken is lesz új anyag, nem csak a régi sikerek: két, eddig nem hallott szerzemény szerepel majd a gyűjteményben, ezek Complicated Disaster és Something Special címmel kerültek a lemezre.

A 33 dal között vannak olyanok, melyeket még korábbi férjével, Ike Turnerrel készített (River Deep Mountain High, Proud Mary), de természetesen szerepelnek rajta a szólóban sikerre vitt szerzemények is (Let's Stay Together, What's Love Got To Do With It, We Don't Need Another Hero, Golden Eye).

A lemezen az Addicted To Love koncertverzióban hallható, de szerepelnek a CD-ken duettek is: a Cose della vita című dalt az olasz Eros Ramazzottival adja elő, a Tonight-ot David Bowie társaként énekli, az It's Only Love viszont Bryan Adams (és persze Tina Turner) előadásában hallható.

A 64 éves művésznő négy évvel ezelőtt vonult vissza a turnézástól, azóta ritkán tűnik fel közönség előtt. Néha énekel születésnapi partikon vagy nagyobb eseményeken, de most újra gyakran bukkan fel a képernyőn: a lemezt népszerűsíti majd különféle műsorokban, talkshow-kban.

Tina Turner a mozikban is ott lesz, hindu istennőként. James Ivory rendezővel dolgozott együtt az énekesnő, aki már korábban is feltűnt mozifilmben. Turner komoly szerepet kapott az 1985-ben készült Mad Max-filmben, Mel Gibson oldalán, azóta nagyobb alakítása nem volt a vásznon.