Vágólapra másolva!
Napjaink egyik legnevesebb popénekese, Justin Timberlake ezúttal egy számítógépes játékhoz adja arcát: mivel szereti a golfot, így a szoftvergyártó cég választása is kézenfekvő volt.
Vágólapra másolva!

A Tiger Woods PGA Tour 2005 című játékban lesz egy The Hustler nevű, választható figura, amelyet a játék alkotói Timberlake-ről mintáztak, írja a Dotmusic. A karakter megalkotásánál a grafikusok előzetesen konzultáltak az énekessel is, így a golfozó szürke ruhában, mellényben, szürke-fehér kalapban lesz - és egy forradás is található a bal szeme alatt.

A népszerű előadó mozdulatait, mozgását még nyár elején felvették, ezt számítógépre másolták, így egészen valósághű programot ígérnek a tervezők. A Hustler nevű figura egy-egy jobb ütés után táncra perdül, sajátos, egyedi tánclépésekkel ünnepli meg kis sikereit.

Timberlake sportrajongó, így nem esett nehezére aláírni a napokban egy szerződést az amerikai Turner Sports céggel: nagyobb golfeseményekről és egyéb, fontos sportversenyeken tűnik majd fel kommentátorként.

Miközben a Turner Sports egyik vezetője elégedetten nyilatkozik a sport és a zenei szórakoztatóipar egyedülálló és csodálatos házasságról, a popsztár édesanyja egy egészen másféle esküvőről beszélt a napokban. Bár a sajtó szerint még idén összeházasodik Timberlake és Cameron Diaz, az anyuka szerint "nem lesz esküvő idén karácsonykor".