Usher és az Outkast aratott a díjkiosztón

Vágólapra másolva!
Usher és az Outkast voltak az igazán ünnepelt előadók a World Music Awards átadóján. Előbbi bizonyult a legjobb férfi énekesnek pop és R'n'B kategóriákban.
Vágólapra másolva!

Usher mellett - kinek legutóbbi, Confessions című lemeze több mint ötmillió példányban talált gazdára - még az Outkast aratott mint legjobb együttes, legjobb popzenekar, és ők lettek a legjobb rap-hiphop előadók is egyben. Mellettük még Norah Jones ért el komoly sikereket, őt nevezték meg a világ legjobb női előadójaként, és a legjobb popénekes kategóriában is ő futott be, írja az Ananova.

Avril Lavigne a legjobb pop-rock előadó díját vihette haza, de a szintén megjelenő Céline Dion is kapott elismerést, övé lett a Diamond Award, a kimagasló lemezeladási adatok miatt.

A Baywatch-ból (is) ismert Pamela Anderson is feltűnt az ünnepségen, ő adta át - némi kacérkodás közepette - a díjat Ushernek. Az est nagy ünnepeltje vette a lapot: "Hát, Pamela, nem szeretnék elindítani pletykákat, de facér vagyok" - válaszolta a tréfálkozva előadott párkeresési szándék hallatán.

A kétórás műsort az ABC tévécsatorna sugározta az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban. Ez volt az első alkalom, hogy a tengerentúlon rendezték a díjátadót, ugyanis korábban Monaco volt a házigazda.