66 dal készült az Oasis új lemezére

Vágólapra másolva!
Noel Gallagher állítása szerint a csapat tagjai felettébb szorgos emberek - Liam például 52 dalt írt az új Oasis-lemezre. Ez a bőség zavara: szűkíteni kell a kört, ennyi nem fér egy korongra.
Vágólapra másolva!

Az 1993-ban, Machesterben alakult együttes már szinte túl sok friss dallal készül az új lemezre, és az igen aktív énekes, Liam Gallagher írta a számok túlnyomó többségét - tudatta a zenekar gitárosa, producere, Noel Gallagher. Utóbbi volt sokáig a vezető dalszerző az együttesen belül, ám Liam már a 2002-es Heathen Chemistry című albumra is írt három számot - azóta pedig nagy lendülettel vetette magát a munkába, megjött az ihlet, írja az Ananova.

"Eddig összesen 66 számot írtunk. Ezek közül én csak 14-et szereztem, az összes többit Liam írta" - közölte az énekes.

A Gallagher fivérek az év túlnyomó részét azzal töltötték, hogy készültek az új lemezre - a hatodik stúdióalbumra. Persze nem csak stúdiók mélyén pengették a gitárt, nem csak az otthoni kanapén dúdolgatták, próbálgatták az új dallamokat: akadtak fellépéseik is. A zenekar a napokban viszont újra beköltözött egy zenei stúdióba, Dave Sardy producerrel együtt, hogy a már felvett anyagokat rendszerezze, begyakorolja, és újra rögzítse.