Pornósztárok ünnepnapja

Vágólapra másolva!
Pénteken kezdődik, és vasárnap végződik a kilencedik budapesti Erotika kiállítás, a nemzetközi viszonylatban is nagyon jelentős hazai pornóipar már hagyományos seregszemléje. Színpadi maszturbáció, nyilvános tapiztatás, Miss Erotika- és Erotik-választás a Syma csarnokban.
Vágólapra másolva!

A szervezők szerint (és feltehetőleg igazuk van) ma már a hagyományosan szeptember végén megrendezett szexexpót a közönség nemhogy számon tartja, hanem egyenesen várja is. Mint mondják, az idei év a pornóban is az uniós csatlakozás jegyében telt, minek nyomán fontos könnyítésként említik a vám- és áfaügyintézés egyszerűsödését.

Mondhatjuk, hogy az egész hazai pornóipar lélegzet-visszafojtva figyeli, hogy végre megtörténik-e az áttörés, s megjelennek-e a hazai piacon a külföldi beszállítók, illetve nagy nemzetközi erotikamultik. A hazai pornósok igazán elégedettek lehetnek, hiszen a nemzetközi fesztiválok díjainak kilencven százalékát a magyar lányok hozzák haza.

Az "erotikakiállítás" megfogalmazás egyébként meglehetősen eufemisztikus, hiszen ha belépünk a terembe, szó szerint bármit megfoghatunk és lesmárolhatunk. Aki nem szégyelli magát (vagy már eleget tett érte, hogy ne szégyellje), annak itt mindent szabad, ha ügyes és odafér, szabadon turkálhat a "kiállított" lányokban, összepacsizhat Kovival, és hogy legyen mit mutogatni a haveroknak, bárkivel fotózkodhat.

A Népstadionnál lévő Syma rendezvénycsarnokban (XIV. kerület, Ifjúság útja 2.) pénteken a fél háromkor esedékes nyitás után azonnal egy negyedórás travesztishow-val örvendeztetik meg az érdeklődőket: itt az Alibi bár sztárjai (Kronie, Krisztina, Meli, Nicole, Nina és Amanda) mutatkoznak be. Egy félórás szünet után a Levélpressz műsora érkezik, két szőkeséggel, a gyönyörű hastetoválással ékeskedő Cony Ferrarával és a feltűnően széles szájjal csókoló Lolita Angellel.

Egy röpke vetélkedőshow és egy újabb szünet után chippendaleshow-ra sikítozhatunk, majd jön egy igazán furcsán hangzó programpont, a "Rácz testvérek mátrixshow-ja". A színpadon nagyon peregnek az események, rögtön őket egy divatbemutató követi, aztán a Hara-show üdvöskéje, Mészáros Dóri érkezik, azon kevés pornósztár egyike, aki saját nevén produkálja magát.