Átverés lehetett Britney esküvője

Vágólapra másolva!
Britney Spears engedett családja és pénzügyi tanácsadói nyomásának és házassági szerződést kötött Kevin Federline-nal. Ugyanakkor a US Weekly elővarázsolt egy dokumentumot, mely azt bizonyítja, hogy valójában nem is volt esküvő, csak átverés az egész.
Vágólapra másolva!

A szerelmetes lelkű, álmodozó énekesnő korábban már elutasította a gondolatát is egy ilyen házassági szerződésnek, hangoztatva, hogy köztük igaz szerelem van, és örökké együtt maradnak majd - írja az Ananova. "Felvilágosították, hogy Hollywoodban manapság senki nem házasodik házassági szerződés nélkül. Végül beleegyezett, rájött, hogy meg kell védeni a vagyonát. Sokáig beszélgetett erről Kevinnel, aki nagyon jól fogadta az ötletet" - mondta a család egyik barátja.

Britney januári, 55 órán át tartó házassága végén fizetnie kellett (egy máig titokban tartott összeget), ráadásképp vett még egy 144 ezer dolláros Porsche sportautót az ex-férjnek, Jason Alexandernek a saját, 108 millió dollárra becsült vagyonából.

"Britneynek tudnia kellett, hogy elkerülhetetlen a házassági szerződés. Elég sokba került neki a Jason-féle kaland, és ugyanez megtörténhet, ha Kevinnel megromlik a viszonya" - tette hozzá az énekesnő egyik barátja.

Ugyanakkor a US Weekly amerikai magazin azt állítja, hogy nem volt szabályos Britney Spears és Kevin Federline esküvője. A pár a hírek szerint szombaton 25 vendég előtt esküdött örök hűséget, ám a lap egy négyoldalas dokumentumot közöl, melyet Britney és Kevin is aláírt, és melyben elárulják, hogy azt tervezik, hogy "részt vesznek egy álesküvőn szeptember 18-án, ugyanakkor nem tervezik és nem is fognak érvényes házasságot kötni az említett időpontban".

"Nincs olyan papírlap, mely tartalmazhatná azt, amit érzek. Tudom, hogy nem volt egészen legális az esküvő, de jövő héten elintézünk mindent. Lelki értelemben mi már házasok vagyunk" - magyarázta Britney.