Előkerült Michael Jackson 17 éves fia

2004.09.29. 13:38

A komoly vádakkal támadott popcsillag eddig nem ismert gyermeke került elő az Evening Standard című lap szerint. A fiú jelenleg Jackson kaliforniai, Neverland nevű birtokán él.

A tizenhét éves Omer Bhatti Jacko híres-hírhedt birtokán él, és a lapok szerint az édesanyja egy norvég szerető, Jacko nagy rajongója. "Jackson már többször elmondta legközelebbi ismerőseinek, hogy ő a srác apja, de azt is, hogy Omer anyja egy norvég rajongó, akivel Jacksonnak volt egy egyéjszakás kalandja valamikor 1987 környékén" - állítja Roger Friedman amerikai újságíró. Állítólag Jacko nagy titokban tartotta fiának születését, hogy ne zargassák a fiút. A lap állítása szerint az akkor még fényesen tündöklő popcsillag két alkalmazottját is elküldte Oslóba, hogy segítsenek a kisbaba körül.

Friedman ugyanakkor arról is ír, hogy más források szerint viszont Jacko nem vér szerinti apa, hanem "csak" örökbe fogadta a legényt, 1996-ban, mikor először találkozott a Bhatti családdal Tuniszban.

Jacksonnak nyilván nem hiányzott ez az újabb ügy, hiszen van gondja elég, és ő sem bánná, ha végre újabb lemezei, koncertje kapcsán írnának róla. Két kisebb gyermeke körül is áll a bál, ugyanis az énekes volt felesége, Debbie Rowe követeli a két közös gyerek - Prince Michael és Paris - közös felügyeletét.

Az asszony - aki két héttel ezelőtt vendég volt egy amerikai tévéműsorban, az Entertainment Tonight Show-ban, hogy érzéseiről meséljen - állítása szerint immár két éve nem találkozott gyerekeivel.

A botrány kezdete:

Forrás: [origo]

November 11.: Michael Jackson még hét gyereket akar
Már van három gyermeke, de úgy tűnik, hogy nem elégedett meg ennyivel: szeretne még további hetet. Jackónak sok baja származott már túlzott gyerekszeretetéből. Tovább!

Forrás: [origo]

November 19.: Michael Jackson tagadja a pedofília-vádat
Jacko ellen egy 12 éves, jelenleg pszichoterápiás kezelés alatt álló fiú vallomása nyomán indult vizsgálat, aki szexuális zaklatással vádolja az énekest. Házkutatás, letartóztatási parancs. Tovább!

Forrás: [origo]

November 20.: Anyagi csőd és morális krízis
A Times becslése szerint Jackson 240 millió dollár mínuszban van. Korábbi pénzügyi tanácsadói mondták róla: "Egy ketyegő pénzügyi bomba, amely bármikor robbanhat." Tovább!

Forrás: [origo]

November 21.: Michael Jackson óvadék ellenében szabad
Hárommillió dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték Michael Jacksont, aki csütörtökön este feladta magát a rendőrségnek. A popsztár tagadja a pedofília vádját. Tovább!

Forrás: [origo]

November 24.: Elmebetegségre hivatkozhat a védelem
"Közel 300 fiú aludt a sztár hálószobájában a neverlandi birtokon" - állítja Michael Jackson korábbi biztonsági főnöke. Az ügyvédek dolgoznak, a rajongók meg protestálnak. Tovább!

Forrás: [origo]

November 25.: Hadat üzent a Jackson család
"Összeszedjük a katonáinkat, a tábornokainkat és felkészülünk a háborúra, mert itt erről van szó!" - közölte az érthetően zaklatott, megviselt testvér. Ezúttal nem adják fel a harcot. Tovább!

November 25.: Hollywoodi csillag Jacko ágyában
A zenei világot a napokban az újabb Jackson-botrány foglalkoztatja, szinte mindenki megszólal az ügyben, aki csak látta vagy - akár egy pillanatra - látni vélte a popsztárt. Tovább!

Forrás: [origo]

November 25.: A pszichológusok Jackson apját hibáztatják
Az excentrikus, exhibicionista viselkedés és gyakran feltűnően infantilis, megdöbbentően gyermeteg magatartás nem jellemző a pedofil emberekre - állapították meg pszichológusok. Tovább!

Forrás: MTI

November 26.: Titkos felvétel készült Jacko útjáról
Az ügyvéd szerint az énekes vádlóit a kapzsiság és nyereségvágy vezérli. A kazetta anyagát jelenleg a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI munkatársai vizsgálják. Tovább!

Forrás: [origo]

November 27.: Tiltólistára került Jacko új dala
Eddig 19 állomás jelezte, nem fogja játszani a pedofilbotrányba keveredett Michael Jackson pénteken megjelenő One More Chance című dalát. Tovább!

Forrás: [origo]

November 28.: Jacko vádlója életmentő operációra vár
Egy hollywoodi klubtulajdonos mutatta be a kisfiút Jackónak. Jamie Masada úgy véli: a súlyos beteg fiúnak mielőbb veseátültetésre lenne szüksége. Tovább!

Forrás: [origo]

December 1.: Joe Jackson: Jó srác az én fiam
"Kizárt dolog, hogy van igazság abban, amit Gavin Arvizo állít" - közölte az énekes apja. "Én jól neveltem a saját fiamat" - tette hozzá. Tovább!

Forrás: [origo]

December 1.: A fekete lakosság kiáll Jacko mellett
A fekete rasszra jellemző jegyeket sorra levetkőzte, miközben fehér nőkkel kötött házasságot - ám az afroamerikai lakosság támogatja Jackót. Tovább!

Forrás: [origo]

December 4.: Jacko még a plüssmaciját is átnézette
Jackson attól tart, hogy a házkutatás során a rendőrök esetleg poloskákat helyeztek el otthonában, így az egész házat átfésülték. Tovább!

Forrás: [origo]

December 5.: Hetven telefonhívás Jacko ügyében
Még nem emeltek hivatalosan vádat Michael Jackson ellen. Közben egy lakossági feljelentős játék is elkezdődött, eddig hetven telefonhívással. Tovább!

Forrás: [origo]

December 8.: Lisa Presley: Jacko régen más volt
Egy másik fiú is azzal vádolta Jacksont 1993-ban, hogy molesztálta őt - állítja egy nyugdíjba vonult sheriff. Közben Jacko volt feleségét is kifaggatta a sajtó. Tovább!

Forrás: [origo]

December 10.: Borulhat a pedofília-vád
A Los Angeles megyei gyermek- és családvédelmi hivatal fél évvel Michael Jackson látványos letartóztatása előtt ártalmatlannak ítélte a popsztár kapcsolatát 12 éves védencével. Tovább!

Forrás: [origo]

December 12.: Jacko szülei adoptálnák a gyerekeket
A pedofil-ügybe keveredett popénekes szülei, Joe és Katherine egy tévés interjú során bejelentették, hogy örökbe fogadnák a három gyermeket, amennyiben a bíróság elveszi őket. Tovább!

Forrás: [origo]

December 16.: Már a védőnők is perrel fenyegetik
Jackót perrel fenyegetik a szociális munkások, mivel nem engedi őket a gyerekei közelébe. A Gyerekjóléti Szolgálat arra készül, hogy a Fiatalkorúak Bíróságára idézik az énekest. Tovább!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK