Százmillió Bon Jovi-rajongó nem tévedhet

Vágólapra másolva!
"Százmillió Bon Jovi-rajongó nem tévedhet" - ezzel a bombasztikus címmel próbálják meggyőzni a zenekar rajongóit, hogy megvásárolják ezt a négy CD-ből és egy DVD-ből álló dobozos kiadványt, amely november 16-án kerül a boltokba.
Vágólapra másolva!

A 100 000 000 Bon Jovi Fans Can't Be Wrong című gyűjtemény 51 dala reprezentálja a Bon Jovi együttes 1985 és 2003 közötti pályafutását, amelyen 38 olyan kompozíciót is hallhatunk, amelyeket korábban még nem adtak ki, mert valamiért lemaradtak a korábbi nagylemezeikről.

Elhelyeztek a válogatásra filmzenei albumokra szánt munkákat, musicalra írt dalt, kislemezek B oldalára szánt számokat, sőt, Richie Sambora gitárosuk If I Can't Have Your Love című kiadatlan szólófelvételét is.

A negyedik CD-n szerepel az Always és a Livin' on a Prayer című világslágerek demo-változata. A Love Ain't Nothing But a Four Letter Word című opusuknak a demo-változata mellett a nagylemezről lemaradt verziója is hallható.

A különlegességek közti búvárkodásban egy 64 oldalas könyvecske nyújt segítséget, amelyben a banda tagjai a rajongóikat "személyre szóló" információkkal is ellátják. Ami a DVD-t illeti, ezen korábban még nem ismert interjúkat, illetve a színpad mögötti történésekről készült felvételeket mutatnak.