Britney egzotikus nászútra ment

Vágólapra másolva!
Britney Spears amerikai pophercegnő és újdonsült férje, Kevin Federline szerelmi fészekbe költözött a Csendes-óceán egyik szigetén.
Vágólapra másolva!

Egy hónappal nagy meglepetést keltő házasságkötésük után, hétfőn magánrepülőgépen a Fidzsi-szigeteki Nadi repülőterére érkezett az ifjú pár, és onnan továbbutazott a mindössze 200 hektárnyi Turtle-szigetre - jelentette a Fidzsi-szigetek televíziója.

A különcként ismert amerikai milliomos, Richard Evanson tulajdonát képező sziget különösen nászutasok körében örvend nagy népszerűségnek, akik legkevesebb mintegy 400 ezer forintnak megfelelő 1975 dollárért tölthetnek el ott egy éjszakát.

Britney szereti a szigeteket: júliusban őrült kalandokat élt át Hawaiin, szépek az emlékek, így az énekesnő egy egész hotelt - a Four Seasonst Hualelaiban, Hawaiin - foglalt le, hogy meghívhassa az esküvőt megünneplendő partira összes híres ismerősét, köztük természetesen a régi pártfogót, Madonnát, az éppen facér Ben Afflecket, sőt nagy meglepetésre riválisát, Christina Aguilerát is.

Britney Spearsről szeptember 18-án terjedt el, hogy férjhez ment a 26 éves táncoshoz. Másnap azonban a pletykalapok felröppentették a hírt, miszerint a pár még nem rendelkezik házassági engedéllyel, amit a jogszabályok értelmében legkésőbb az esküvőt követő 90 napon belül be kell nyújtaniuk a hatóságoknak, különben a frigy érvényét veszíti.

[origo] - MTI