Éjszakai látogatók, maffiózó apuka

Vágólapra másolva!
Az énekesek nem pusztán dalolnak, a zenészek nem kizárólag a muzsikával törődnek: néha nyilatkoznak is. Meglepőt, vicceset, furcsát, gorombát. A Wenn az elmúlt hetek érdekes szövegei közül mazsolázott.
Vágólapra másolva!

"Az apám mindig mindenkit megfenyegetett. Ami a lakásunkban volt, azt mind valahonnan megfújták, s gyakran megfordultak a házban gengszterek is"- nyilatkozta Sharon Osbourne, egy rockmanager lánya.

"Úgy nézek ki, mint egy pornósztár. És miért szőke a hajam? Már elegem van a szőkeségből" - nyafogta Britney Spears egy brit lapnak.

"Az Isten áldja meg azt a lányt. A lehető legjobbat próbálja kihozni magából" - kommentálta Ringo Starr Britney Spears viselt dolgait.

"Igazán jópofa, ahogy megteszi az első lépéseket, aztán összeszarja magát, és mindenhova odaköp és az ember azt kérdezi, hogy visszaadhatnám egy kis időre?" - mondta Robbie Williams, aki a hírnevet egy nehezen kezelhető kisgyerekhez hasonlítja.

"Nem engedtük be a bulvársajtót. Itt nincsenek paparazzók" - válaszolta Jennifer Lopez arra, hogy mit szeretne Istentől hallani akkor, mikor átlépi a mennyország kapuját.

"Nellynek korpás a feje. Ezt nyugodtan leírhatják. A korpásodás elleni samponok nem használnak a feketéknek" - panaszolta a hiphop-sztár Nelly, aki még keresi a számára leginkább megfelelő sampont.

"Elsődlegesen az a feladatom, hogy jó zenét csináljak, nem pedig hogy jól nézzek ki. A szexualitás és az érzékiséget olyan dolog, amit a hálószobára tartogatok" - mondta Ricky Martin, aki különválasztja a nyilvánosság előtti és a magánéletét.

"Hosszú idő után először használom az agyamat. A pályafutásom során először csinálok olyasmit, amit szeretek és amiről tudok is valamit!" - lelkendezett Victoria Beckham egy farmert gyártó cég promóciós útja során.

"Nagyon félelmetes, ha az ember nem idevalósi. Olyan volt, mintha a náci idők visszatértek volna" - nyilatkozta Björk a szeptember 11-e után kirobbant amerikai patriotizmussal kapcsolatban.

"Ezen az albumon nem lesz 'Szeretlek, és te is szeretsz"-jellegű csöpögős maszlag. Ez lesz az első igazi komoly munkánk. Mostanra már felnőttünk" - magyarázták a stílust váltó Backstreet Boys tagjai.

"Volt olyan időszakom, amikor csak a szex érdekelt. Kibéreltem három-négy hotelszobát, hogy egyikről a másikra járhassak. Olyan túlzásokba estem, hogy végül elkezdtem terápiára járni. Ez az első házasságom idején történt, ami nagyon szomorú. Az első házasságom ugyanis elhibázott lépés volt." - emlékezett Slash élete legaktívabb korszakára és tévedésére.

"Abban a pillanatban, hogy magamra kapkodtam egy pár kilót, a férfiak ismét figyelmi kezdek rám" - lelkendezett Geri Halliwell, akinek molettebb alkata, dúsabb keblei azonmód felkeltette a férfiak érdeklődését.

"Éjszakánként a rádiót hallgatom, a földönkívüliekről szóló műsort. Ijesztő dolgokat hall az ember" - borzongott a Blink-182 banda tagja, Tom DeLonge, aki nagy sci-fi rajongó.