Óriási vérfallal ijesztget a Slayer

Vágólapra másolva!
A heavy metal együttes bejelentette, hogy egy érdekes és egyedi hátteret dolgoztak ki színpadi díszletként a soron következő amerikai turnéjuk állomásaira.
Vágólapra másolva!

A Slayer a közelgő amerikai turnéján egy látványos színpadi megoldással szeretné elkápráztatni a metalrajongókat, a zenekar híveit: a koncertsorozat néhány állomásán egy sajátos és bizarr "vérfal" lesz a háttér, írja a dotmusic. A nyolc méter magas, tizenhárom méter széles falon 150 liternyi, színházakban és forgatáskor használt művér csorog majd. A hírek szerint, mikor a zenekar belekezd a Raining Blood című dalába, a vérvörös anyag rájuk, hangszereikre és a színpadra fröccsen majd. A banda tagjai már tesztelték a véresőt július során, mikor a Still Reigning című DVD-jükön dolgoztak.

A november 2-án megjelenő anyag, melyet Dean Karr rendezett egésszé, egy 1986-os felvétellel - és az eredeti felállással - kezdődik. Olyan dalok is szerepelnek rajta, mint a War Ensemble, Hallowed Point, Necrophobic, Mandatory Suicide, Spill The Blood, Hell Awaits, South Of Heaven, de lesznek exkluzív interjúk, háttéranyagok is a korongon.

A turné pénteken kezdődik Springfieldben, és december derekán ér véget Los Angelesben. Az amerikai rajongók már naponta ellenőrzik a banda honlapját, mert nem minden helyszínen várja őket (mű)vértől tocsogó, rémisztő színpad.