Az ügyész szerint Jackónak rabolt gyereket Brando fia

Vágólapra másolva!
Kiskorú elrablásának kísérletében való közreműködéssel vádolják a közelmúltban elhunyt Marlon Brando Miko nevű fiát, aki a terhére rótt cselekményt állítólag Michael Jackson megbízásából követte el. A bizonyíték erre egy szokatlanul magas összegű készpénzes kifizetés.  
Vágólapra másolva!

Miko Brando, a 44 éves, apjára hajazó termetes testőr ellen a popkirály egyik tizenéves áldozata tett feljelentést. Az amerikai Santa Mariában a hét végén tartott újabb előzetes meghallgatáson Ronald Zonen ügyész nyíltan emberrablási kísérletben való szerepvállalással vádolta meg Miko Brandót, arra hivatkozva, hogy a megbízásért 20 ezer dollárt vett fel a popkirálytól. A vádló nem közölt ugyan ennél pontosabb részleteket, azt azonban nyilvánvalóvá tette: véleménye szerint Miko szerepet vállalt egy kiskorú elrablásában, megkínzásábam és bebörtönzésében.

Az ügyész szerint a "munkadíjról" szóló elismervényt megtalálták Jackson birtokán. Az újabb bizonyítékot Robert Sanger, Jackson ügyvédje értéktelennek mondta, hangsúlyozva, nincs abban semmi különös, ha az énekessztár 20 ezer dollárt fizet személyi testőrének, ez nem igazolja a kettőjüknek felrótt eset megtörténtét.

Miko Brando a Keresztapá-ban nyújtott alakításáért Oscar-díjjal is elismert Marlon Brando tizenegy gyermekének egyike, aki bár hírhedt hirtelen természetéről, bűncselekménybe eleddig nem keveredett.