Párhuzamos életek

Vágólapra másolva!
Hooligans Tibi békésen szunyókál, tompa másnapban, majd ébredezik a kanapén. Nem foglalkozik azzal, hogy került rá a sárga zokni, inkább kávét készít magának, hangszert ragad, csipás szemmel néz a bizonytalan, ködös jövőbe, még a VIVA stábja sem zavarja. Az első Megasztár, Tóth Veronika később kel, sokat alszik, jó a lelkiismerete.
Vágólapra másolva!

A VIVA új műsorában a nézőknek lehetőségük lesz bepillantani mások életébe, így nem kell többet kulcslukon át leskelődni, fület a falnak tapasztva hallgatózni és kukkolni kifelé a függöny megnyugtató árnyékából. A két részre vágott adás egyik részében neves médiaszemélyiségek, sportolók, színészek, zenészek egy-egy napját kíséri a kamera, a másikban pedig egy teljesen hétköznapi ember - kéményseprő, pék - napi teendőit leshetik meg a kíváncsiak.

A tervek szerint elkísérik majd Batiz Andrást, Pindroch Csabát, Csonka Andrást, Cseh Annamáriát, Szőke Zoltánt, Görög Zitát, Oroszlán Szonját, Kótai Mihályt, Kásás Tamást, Erős Antóniát, Gombos Edinát, Stohl Andrást. A kemény rappereknek is tűrniük kell egy szüntelenül dolgozó kamera állandó jelenlétét, így Dopeman és Ganxsta Zolee egy átlagos szerdája is képernyőre kerül.

"A rajongóink talán jobban megismernek majd, ha látják, mivel töltöm egy napomat. Annyit megígérhetek, hogy nem hozok rájuk szégyent" - mondta Tibi, a Hooligans együttesből, a felvételek után.

Mit láthatnak a Play nézői?

"Gitárt fogok a kezembe' és motoszkálok rajta" - meséli a kisfilmben, majd megtudjuk, hogy a "húrok mindig kiszámíthatatlanok", de legalább Red Hot Chilit penget közben. A Hooligans tagja később is mond jókat: "Egy jó cuccal az ember öt perc alatt beáll, tényleg" - lelkendezik, de itt inkább a színpadi beállásra, a hangolásra gondol.

A párhuzamosan vetített élet egy fiatal tűzoltóé, így aki szereti a füstöt, a lángokat, a jajveszékelést, a forróságot, tűzoltókocsikat, a könnyű fémlétrákat, az örülhet igazán. "Zsolt jól bánik a fecskendővel" - dicsérik bajtársai az immár történelmi csepeli gaztűz után. A főhős szerényen mosolyog, bólogat, majd megtudjuk az igazat: "Én sugárvezető vagyok, az én kezemben van a csövecske" - magyarázza a helyzetet.

A harmadik tanulságos kisfilm szinkronban mutatja be egy pedáns, komoly, céltudatos villamosvezető mindennapjait és a Megasztár első szériája győztese átlagos napját. A BKV alkalmazott horgászboltot látogat némi haleledel beszerzése végett, majd hallunk olyan izgalmasan bizsergető szakszavakat és szakmai kifejezéseket, mint a 18-as viszonylat, forgalmi munkalap, járműindító chip vagy éppen a Darth Vader által is használt beszédszintetizátor.

Forrás: MTI

Tóth Veronikára rengetegen szavaztak a Megasztár döntőjében, ők biztos örömmel nézik meg kedvencük egy átlagos napját. Kissé kómásan indul a reggel, de jönnek a rokonok, további szendergésre nincs idő. Megtudjuk, hogy a kisfilmben rendre felbukkanó, nagyokat szökkenő kiskutya Boci névre hallgat, "szeret játszani és hiperaktív", de mégiscsak a kedvenc elfoglaltsága mások arcának tudatos és alapos körbenyalása.

Forrás: MTI

"Panoráma, minden ami kell, tiszta boldogság" - meséli a győztes, miközben kikukkant új lakása ablakán, de az igazi megkönnyebbülés, mikor elballag a família: "Elmentek anyáék, lehet énekelni, mint az állat!"

Ha kíváncsi egy átlagos tűzoltó, egy hagyományos villamosvezető, egy szétszórt, kissé szétcsúszott, hazai rocksztár és egy fiatalosan molett énekesnő átlagos szerdájára, akkor nézze meg videóinkat!

Munkanapló - következő részek a tévében: péntek, 18:30. Legközelebb azok a kommunikáció-szakos egyetemisták örülhetnek, akik titokban valóságshow-függők voltak a közelmúltban, ugyanis a VV3-as Leo mellett egy újságíró napját leshetik meg.