Kétszázötvenezer jegy kelt el egyetlen délelőtt az Oasis brit popzenekar három, jövő nyári manchesteri koncertjére.

Szigetországi népszerűségét jelzi, hogy mindössze egy délelőtt kellett ahhoz, hogy 250 ezer jegyet eladjanak szülővárosukban, a City Of Manchester stadionban jövő nyáron rendezendő három koncertjükre. Az együttes szóvivője a City of Manchester stadionban tartandó koncertek iránti érdeklődést látva az egekben érezte magát, szerinte a banda életében ez a reggel jelentette az "érdeklődési csúcsot". Ami a koncerthelyszínt illeti, az nem volt véletlen, ugyanis a Gallagher-fivérek bandája a Manchester City futball klub nagy szurkolója. A koncerteket június 30-án, valamint július 2-án és 3-án rendezik.

Még három nagy-britanniai koncertet jelentettek be, kettőt a Milton Keynes Bowlban egyet pedig a Glasgow-i Hampden Parkban rendeznek, de már ezekre is elkapkodták a jegyeket. A siker jól jönne az új lemezre készülő Oasisnak, mert idén nyáron a Glastonburyban tartott fesztiválon finoman szólva fanyalgott a közönség a produkciójukat látva.

Az együttes honlapján lelkes írások informálják a rajongókat arról, hogy a hatalmas érdeklődés miatt újabb show-kat kell beiktatni a sorozatba. A koncertek mindegyikére sztárvendéget is ígérnek a szervezők, ezek személyét azonban gondosan titkolják. Az együttes jövőre új kislemezekkel és albummal is jelentkezik.

Noel Gallagher állítása szerint a csapat tagjai felettébb szorgos emberek - Liam például 52 dalt írt az új Oasis-lemezre. Ez a bőség zavara: szűkíteni kell a kört, ennyi nem fér egy korongra. Összesen 66 dalból kell kiválogatni a legjobbakat.