Minogue kisasszony számra nem létezik az a probléma, mely sok színésznőt, énekesnőt foglalkoztat, azaz ő nem hezitálna, ha a családalapítás és a karrier között kellene választania.

Bár elmondása szerint húsz éve csinálja, még mindig szívesen és örömmel pattan a színpadra. Bár a zene, az előadás élete része, készen áll arra, hogy jövő évi turnéja után visszavonuljon és csak családjának éljen - írja az Ananova.

"Az életem eddig teljes és kielégítő volt, de igazság szerint ugyanazt csinálom már nagyon hosszú ideje. És igen, van valami, ami hiányzik. Igazából elég sok dolog hiányzik. De úgy hiszem, hogy ezek eljönnek akkor, mikor jönniük kell. Most arra fókuszálok, hogy a turném sikeres legyen. Eltökéltem, hogy erre figyelek, aztán majd meglátjuk, hogy merre visz engem az élet" - mondta talányosan az énekesnő.

A mondandóját furfangosan, sejtelmesen megfogalmazó Kylie ugyanakkor retteg attól, hogy a Showgirl című európai turnéja első napján beteg lesz - írja a Wenn. Az énekesnő arról panaszkodott, hogy mindig elkap valami náthát vagy belázasodik a fellépések előtt, és attól tart, hogy ennek pszichés okai lehetnek. "Mindig ez történik, és természetesen az van, hogy annyira megszállottan rettegek amiatt, hogy beteg leszek, hogy végül ez okozza a vesztem. Ez a helyzet. Előadóművész vagyok, bár időnként előfordul, hogy én sem értem, miért."

Élvezné, ha csak egy napra is, de újra ismeretlen lenne a közönség előtt, ugyanis hiába próbálkozott, eddig még nem sikerült tökéletes álcát találnia. Igencsak szeretné, ha nem ismernék fel lépten-nyomon: "Nagyszerű lenne. Csak felszállnék egy buszra, aztán meg sétálgatnék. Amikor a múltkor parókát és baseballsapkát vettem fel, az emberek állandóan azt mondogatták körülöttem, hogy itt van Kylie Minogue parókában és baseballsapkában" - sóhajtotta.

Elmondása szerint néha azonban nem élvezi a munkáját, hiszen a sztárság egyáltalán nem olyan csillogó, mint azt mi gondolná a nép. "Ha a fiatalok közül bárki is azt gondolná, hogy a sztárság az egyedi ruhákról, limuzinokról, a gazdagok és híresek szabad életéről szól, akkor nagyot téved. Azt hiszem, a munkák nagy részére igaz, hogy élvezhetők, és az ember ezért csinálja. Van egy másik 5-10 százalék, amit abszolút megvetek a szakmámban" - panaszolta.