Dannii Minogue vetkőzik, és az AIDS-re figyelmeztet

Vágólapra másolva!
Dannii Minogue az AIDS világnapján úgy döntött, hogy sokat megmutat magából: így akarja felhívni az betegség veszélyeire - és önmagára - a világ figyelmét.
Vágólapra másolva!

"A képek nagyon hatásosak lehetnek, azt szerettük volna, ha ez a kampány mókás és szexi lenne. Azt hiszem, az egész onnan jön, hogy sok embert ismerek a szórakoztatóiparból, és a barátaim között is vannak, akiknek az AIDS megváltoztatta az életét. Ronda, nagyon ronda betegség ez, de az életem során rám is személyesen hatással volt" - mondta a 33 éves énekesnő, aki a Terence Higgins Trust alapítvány nagyköveteként készült képén mindössze egy piros szalagot visel.

Dannii Minogue próbálja eloszlatni azt a téveszmét, hogy az AIDS csakis a melegek betegsége lenne - írják az ausztrál lapok. "A HIV-vírus nem tesz különbséget, bár sok fiatal még mindig úgy gondolja, csakis a melegeket sújthatja ez a baj" - tette hozzá Kylie testvére.

A művésznőt idén júniusban az FHM magazin felvette az "Elmúlt évtized legszexisebb nőinek" listájára. Bekerült a Top 10-be is, a szerkesztőktől a nyolcadik helyet érdemelte ki. Dannii (aki - ne feledjük - énekel is) októberben jelentette meg You Won't Forget About Me című kislemezét.

A napokban aggodalomra is volt oka: igencsak megrémült, mikor internetes oldalán egy rajongója publikálni kezdte szexuális fantáziáit. "Van többtucatnyi ember, aki üzeneteket ír a Dannii honlapján lévő fórumba. Ez olyan hely, ahol a rajongói cseveghetnek a felvételeiről és az előadásairól. De néhány hónappal ezelőtt egy fickó regisztrált a honlapon, és aztán elkezdett küldözgetni igazán bizarr szövegeket" - közölte egy ismerőse. A többi látogatót gyakran inzultáló ismeretlen több néven írogatott, hogy megnehezítse a honlap működtetőinek dolgát, de mára már törölték összes hozzászólását.