Madonna és az üldözött énekesek

Vágólapra másolva!
Madonna retteg kimenni az otthonából, mert attól tart, hogy egy őrült rajongója lelövi. A Re-invention turné kezdete, idén május óta zaklatja egy középkorú férfi, és a helyzet az utóbbi hetekben csak súlyosbodott. Nem ő az egyetlen előadó, akit üldöznek a fanatikus rajongók.
Vágólapra másolva!

Madonna testőrök nélkül nem szívesen mozdul ki: egy férfi állítólag mocskos üzeneteket küldözget az énekesnő londoni címére - írja a Wenn. "Madonna nagyon tart ettől a férfitól, már-már paranoiássá vált miatta. Mentálisan annyira labilisnak tartja a férfit, hogy úgy véli, könnyen ő is áldozattá válhat, akárcsak annak idején John Lennon. Ilyen megszállottal még soha nem volt dolga Madonnának. Elért egy olyan szintre a dolog, hogy a rendőrséget is be kell vonni, hiszen valóban komolyan veszi a fenyegetéseit" - mondta egy Madonnához közeli forrás. Az énekesnő idén - fenyegetés miatt - már lemondott három koncertet.

Nem ő az egyetlen híresség, akire vadásznak a rajongók. Épp egy hete írtunk róla, hogy a rendőrség keresi azt a személyt, aki betört George Michael észak-londoni otthonába. Az ismeretlen behatolt a hampsteadi birtokra, de sikerült kereket oldania, még mielőtt a hatóság a helyszínre érkezett. A betörés előtt nyolc nappal egy 28 éves nőt találtak a helyszínen - a BBC szerint épp egy könyvet akart ellopni a neves előadó házából. George Michael addig nem tett feljelentést az ügyben, de az tudható, hogy ugyanaz a hölgy még aznap éjjel visszatért, és megpróbált kapcsolatba kerülni az énekessel.

Avril Lavigne élete is könnyebb, mióta megszabadult zaklatójától: őt - és szüleit - egy James Speedy nevű ember molesztálta. A férfit először tavaly júliusban vették őrizetbe, amikor a kanadai rendőrség jegyzőkönyve szerint "piszkosan és borotválatlanul" egy kocsiban üldögélt Avril szülei házának a közelében, majd idén szeptemberben vádat is emeltek ellene.

Korábban Kylie Minogue-nak is sok gondja volt egy túlzottan barátságos híve miatt. Tavaly szeptemberben feljelentette egyik, már-már a téboly határára sodródott rajongóját folyamatos zaklatás miatt, mert az ismeretlen alak egyetlen év alatt hétszáz levelet írt neki. Akkor az ausztrál énekesnő egyik közeli barátja nyilatkozott az ügyben: "Ez a szemét már teljesen rámászott. Kylie nagyon meg van rémülve. A levelek először normálisak voltak, de az utóbbi hónapokban ez a fickó nagyon agresszív lett. Beteg ember, és Kylie szeretné, ha elkapnák."

Britneynek is volt ilyesféle gondja: őt egy szerelmetes lelkületű japán hódoló nemigen múló ostroma zavarta meg rendre.

Visszatérve Madonnához: az énekesnőnek legalább anyagi helyzete miatt nem kell izgulnia, ugyanis a napokban 10,3 millió dollárt kapott a Versace tavaszi kollekciójának hirdetéseiben való szerepléséért. Az énekesnőt nemrégiben az a Mario Testino fotózta, aki tíz évvel ezelőtt is egy hasonló kampányban együtt dolgozott vele. A divatcég olyan hálás Madonnának, hogy ezentúl használhatja a milánói Versace-kúriát, és a következő két évben ingyen kapja majd meg a cég ruháit - írja a contactmusic.com.