Sheryl Crow idén duplázásra készül

Vágólapra másolva!
Tavaly nem volt túl intenzív, nagyon pörgős éve, így idén nem is egy, hanem rögvest két nagylemezzel jelentkezik Sheryl Crow. Lesz egy elgondolkodtató, mélyebb, kevésbé slágeres lemeze - és egy könnyed, vidámabb hangzású albuma valamikor ősszel.
Vágólapra másolva!

"Szeretnék megjelentetni előbb egy művészi albumot, majd egy poplemezt ősszel" - jelentette be az énekesnő-dalszerző, aki már majdnem készen van az anyagokkal, tervei szerint januárban be is fejezi a munkákat.

Hogy mi lesz a különbség a két lemez közt? "A művészi lemez dalait valószínűleg nem játsszák majd a rádiók. Szívből jövő, őszinte, lecsupaszított felvételek lesznek ezek, szövegvilágát tekintve valószínűleg mélyebb tartalommal, mint a poplemez" - elmélkedett a művésznő, aki ezzel túl sok újat azért nem árult el. Crow ezúttal nagy késztetést, egyfajta belső sürgetést érzett arra, hogy megírja ezeket a dalokat, így könnyen ment a munka.

Forrás: Red Dot

A 2003-as The Very Best of Sheryl Crow sikere után kissé megpihent, elégedetten hátradőlhetett, így megkockáztathat egy nem túl populáris, nem slágeres lemezt is. Mivel magánéletében sincsenek nagyobb zűrök, munkájában sikeres, jól indul az év: "Azért írok mostanában több szerelmes dalt, mert valójában boldog vagyok, és egy igazán pozitív kapcsolatban élek. De persze ezen kívül igen sok dolog van a világon, amiről írni lehet. Ez egy nagyon érdekes korszak a művészet számára" - lelkendezett.

Az ismertségről, a sztárkultuszról is megvan a véleménye: "Az emberek elég ellenségesen állnak a hírességekhez. A sztárság, a híresség negatív szó lett" - mondta. Ő inkább művész szeretne lenni, bár belátja, hogy az emberekhez könnyebb eljutni a hagyományos utakon, kommerszebb dalokkal. "De az, hogy tényleg legyen üzeneted is, az valójában egy érdekes és izgató dolog" - tette hozzá.