Egyformán szeretik az új és régi megasztárokat

Vágólapra másolva!
Tíz olvasónkból négy egyáltalán nem követi a zenei tehetségkutatót. A Megasztár nézői viszont megosztottak, nem egyértelmű, hogy melyik szériában szerepelnek a jobb karakterek, melyben vannak jobb hangok.
Vágólapra másolva!

Kezdődik a Megasztár második sorozatának döntője, így szavazásra buzdítottuk olvasóinkat, hogy döntsék el ők, melyik széria a jobb. A válaszadók 40,6 százaléka jelezte, hogy ő nem nézi, őt nem érdekli az egész. 17,5 százalék vélte úgy, hogy az első menet volt az igazi - de ennél csak alig valamivel kevesebben gondolják úgy, hogy a most futó ráadásban vannak jobb hangok, érdekesebb karakterek (17,2 százalék). Utóbbi arány nem is olyan rossz, főképp, ha figyelembe vesszük, hogy a döntő még csak most kezdődik, az új főszereplők még csak perceket kaptak a műsorban.

Az "anyám is jobban énekel" választ 7,7 százalék favorizálta, ugyanakkor a "csak én hiányzom onnan" válaszra 5,3 százalék kattintott. Tíz válaszadóból csak egy véli úgy, hogy nincs markáns különbség a két sorozat közt.

Az első széria tízes döntőjéből négy előadónak már megjelent a nagylemeze. Tóth Veronika albuma jött ki elsőként, de már nem szerepel a MAHASZ Top 40-es listáján. Gáspár Laci Hagyd meg nekem ezt a dalt című lemeze annál előkelőbb helyen van - a január eleji eladási adatokat szemlélve a harmadik. Rögvest mögötte ott található Oláh Ibolya korongja, ez már platinalemez - ez talán nem is meglepő, hiszen Presser és Novák Péter egyengették az énekesnő útját.

Szabó Leslie is feltűnik a Top 40-ben: az énekes-dalszerző-gitáros Van hova és van miért című nagylemeze hét hete van a listán.