A Busted tinitrió nincs többé

Vágólapra másolva!
Miután mindenfelé pletykák kezdtek terjengeni arról, hogy feloszlik a Busted, az együttes rászánta magát, hogy hivatalosan is bejelentse: feloszlik, írja az Ananova. Az ok: Charlie Simpson énekes és poszterhős saját karrierjét egyengetné inkább.
Vágólapra másolva!

A Busted még 2002 szeptemberében robbant be a köztudatba a What I go to school for című meglehetősen komolytalan hangvételű tinifantáziával, s a most kiválni készülő Charlie Simpson azonnal az angol magazinok kedvenc posztertémáinak egyike lett. Eztán még jópár slágerük volt, bár albumuk újabb nem.

A feloszlás híre már hónapok óta keringett, miközben a banda másik két tagja, Jay és James Bourne folyamatosan könyörögtek Charlie-nak, hogy maradjon. Ő azonban már csak új rockbandájának, a Fightstarnak él - a tinivilágból kiöregedvén átmenti magát egy újabb ligába. Ahogy a Kerrang! metálmagazinnak elmondta, sose gondolta igazán komolyan a Bustedet. Szerinte az nem más, mint egy popbanda.

A Busted szóvivője igyekezett úgy beállítani az esetet, mintha az oszlás csak időleges lenne - a Spice Girlsről is ezt mondták.