Céline Dion sem garasoskodik

Vágólapra másolva!
Az énekesnő bejelentette, hogy a Anyák napi műsora bevételét felajánlja a szökőár sújtotta területek túlélőinek. A New Day show legalább egymillió dollárt hozhat az UNICEF-nek.
Vágólapra másolva!

"Mint mindenki mást a világon, engem is megdöbbentett az a nagy veszteség és szenvedés, ami Dél-Ázsiát érte. Anyaként el sem tudom képzelni azt a fájdalmat, amit ott sokan átélnek. Mindannyian láthatjuk, hogy azoknak az embereknek nagyon sok időbe telik majd, hogy újból felépítsék házaikat, így nekik szükségük lesz a segítségünkre a következő időkben. Azért választottam az Anyák napját, mert ennek az eseménynek különleges jelentősége van a családok életében" - közölte az énekesnő.

A show, mely várhatóan legalább egymilliót hoz, május 8-án lesz, a Las Vegas-i Caesars Palace-ban. A bevétel egyenesen az UNICEF-hez kerül.

A művésznő szerződését tavaly szeptemberben hosszabbították meg. A Caesars Palace kaszinó-szállóban a kanadai énekesnő produkciója számára a római Colosseumot idéző, négyezer férőhelyes koncertpalotát építettek.

A 2003 márciusa óta futó programra Céline hároméves szerződést kötött a céggel, amelyben 600 fellépést vállalt. A koncertekre ezer dolláros belépőjegyeket kezdtek el árulni, és hónapokkal előre elkapkodták valamennyit.