Késik a Valentin-napi vérfürdő

Vágólapra másolva!
50 Cent későbbre halasztotta új albuma, a Valentine's Day Massacre megjelenését. A rapper eredetileg február 15-én dobta volna piacra a korongot.
Vágólapra másolva!

Új lemeze február közepén jelent volna meg, de a bejelentés szerint március 8-ig kell várniuk a rajongóknak. A nagylemezt világszerte nagy érdeklődéssel várják, hiszen már a debütáló Get Rich Or Die Tryin' is több mint hatmillió példányban fogyott. A korong első hivatalos kislemeze a Candy Shop lesz, a kiszivárogtatott Disco Inferno helyett. Fifty' Eminem kérése ellenére sem hagy fel a riválisok piszkálásával, be-beszól a többi rappernek.

Előző albuma sikere felülmúlhatatlannak tűnik, soha ilyen jól nem fogyott éppen megjelenő nagylemez - legalábbis 1991 májusa óta, ugyanis a SoundScan azóta figyeli a lemezeladási adatokat. 50 Cent legutóbbi anyaga megdöntötte a rekordokat azzal, hogy a kiadását követő öt napban 872 ezer példány talált gazdára belőle.

50 Centnek van ideje - és nem kevés pénze -, hogy átalakítsa "kicsiny, meghitt" házát, a korábbi tulajdonostól, Mike Tysontól vásárolt kúriát. A hírek szerint 24 millió dollárért vette meg a 18 hálószobával és 38 fürdőszobával rendelkező villát - így legalább elférnek a testőrök, akikből több tucat van. Most újabb ötmilliót költ arra, hogy egészen átalakítsa belülről, ugyanis túl sok berendezési tárgy emlékezteti a bokszolóra. A connecticuti épületben van még egy hatalmas táncterem és természetesen edzőterem is.

A ház biztonságára is sokat áldoz, ugyanis bevallotta, hogy gyakran van halálfélelme, és retteg attól, hogy lelövik, így újabb testőrökkel vette magát körül - és a lapok szerint nélkülük már egy lépést sem tesz. Emlékezetes, hogy 2000-ben megpróbálták megölni - azóta még jobban figyel környezetére. A napokban még mentorát, Eminemet is kritizálta, mert ő arról rappel egyik dalában, hogy ideje békét kötni és be kell fejezni a rapperek közti ellenségeskedést.