Harry Potter-DVD-t lopott a Grammy-díjas énekesnő

Vágólapra másolva!
A Grammy-győztes énekesnőt, a 16 millió eladott albummal rendelkező Lynne Andersont letartóztatták Új-Mexikóban, mikor egy bevásárlóközpontból ellopott egy DVD-t, majd megütött egy rendőrt.
Vágólapra másolva!

Lynne Anderson country-énekesnő Új-Mexikóban előbb egy ki nem fizetett Harry Potter-DVD társaságában távozott egy szupermarketből, majd mikor a rendőrök megállították, egyiküket meg is ütötte. A dulakodás akkor kezdődött, mikor a rend őre megpróbálta beültetni az ellenszegülő művésznőt a rendőrségi autóba. A kellemetlen eset a Smith's Food & Drug Center előtt történt, az új-mexikói Taos városában, az ügyben vádemelés várható - írja a CNN.

Az 57 éves Andersonnak a múlt hónapban már volt gondja a törvénnyel, akkor ittas vezetés miatt. Akkor a rendőrök az autópálya leállósávjában várakozó autójában találtak rá, amint épp kiütve heverészett a kocsiban, nem messze a texasi Dentontól.

A művésznő 1970-ben, a 13. évi kiosztón kapta meg a legnagyobb zenei elismerésnek számító Grammyt, a legjobb női country-előadás kategóriájában. Akkor a Rose Garden című dalával ért el nagyobb sikereket, így például a Country Music Association az 1971-es év legjobb női előadójának választotta.

Az énekesnő az újabb galiba helyszínén, Taos környékén lakik, legutóbb pedig tavaly jelent meg lemeze, The Bluegrass Sessions címmel. Countryt énekel, az életérzés pedig belülről jöhet: egy ranch tulajdonosa, távol él a várostól, imád lovagolni, kutyáival játszani, és szabadidejében festeget. 18 dala került fel a Top 20-as amerikai country-listára, ugyanakkor ötvennél is több száma jutott be a Top 40-be. Dalolt az angol királyi családnak, volt előadása a Fehér Házban, és napjainkig 16 millió nagylemezt adott el.