Perdöntő lehet Jacko volt feleségének vallomása

Vágólapra másolva!
Debbie Rowe is tanúvallomást tesz majd Michael Jackson pere során. A popsztár volt feleségétől és egyben Prince Michael és Paris édesanyjától azt várják, hogy elmondja a teljes igazságot Jacko életmódjával, szokásaival kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Rowe tanúvallomása lehet az egyik legfontosabb része a jó hat hónapig is elhúzódódható pernek. Többen úgy vélik, hogy az asszony bosszúból is cselekedhet. Jacko ugyan volt nejének korábban vásárolt egy másfél millió fontot (517 milló forintot) érő villát Beverly Hillsben, de az elmúlt időkben a popsztár már nem folyósította neki az évi egymillió dollárt - írja a The Sun.

1999-es válásuk után Debbie hivatalosan lemondott a gyerekekről, de a 2003 novemberében kipattant botrány után úgy vélte, hogy mégiscsak neki kellene nevelnie őket, így jogilag is kérte a hétéves Prince Michael és a hatéves Paris felügyeletét. A 44 éves nő vallomása a Santa Maria-i per egyik nagyon várt és vélhetően meghökkentő bejelentéseket hozó része lesz.

Diane Dimond, a Court TV riportere szerint Debbie Rowe a szemtanúk közt szerepel, és állítólag felettébb dühös Jacksonra, mert az leállította az összegek kifizetését. Arról nem tudni, hogy megjelenik-e Lisa Marie Presley a bíróságon, mindenesetre Jacko első felesége - Elvis lánya - egy korábbi nyilatkozatában jelezte, hogy ő soha nem látott gyereket a popsztár ágyában. Volt férjét amúgy igazi különcnek, csodabogárnak tartotta.

Debbie Rowe valamiben viszont feltétlenül követte korábbi férjét, ugyanis plasztikai műtétek sorát végeztette el magán 2004 szeptemberében. Az Entertainment Tonight kamerái vették, amint "felújítják" szeme környékét, nyakát, arcbőrét és állát a kaliforniai Woodglen Institute falai közt.

A per:

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2005. február 2. Megcsappant a rajongók száma
Jackson tegnap is megjelent bíróságon, ahol tovább folyik az esküdtek kiválasztása. Rajongóinak csoportja várta, de a létszám immár csökken. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Február 1. Még nem thriller
Megkezdődött az év pere, de egyelőre még csak az esküdteket választják ki. Jacko első nap fehérben, második nap feketében bukkant fel. Tovább!

A botrány kezdete:

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

2003. november 11.: Michael Jackson még hét gyereket akar
Már van három gyermeke, de úgy tűnik, hogy nem elégedett meg ennyivel: szeretne még további hetet. Jackónak sok baja származott már túlzott gyerekszeretetéből. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 19.: Michael Jackson tagadja a pedofília-vádat
Jacko ellen egy 12 éves, jelenleg pszichoterápiás kezelés alatt álló fiú vallomása nyomán indult vizsgálat, aki szexuális zaklatással vádolja az énekest. Házkutatás, letartóztatási parancs. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 20.: Anyagi csőd és morális krízis
A Times becslése szerint Jackson 240 millió dollár mínuszban van. Korábbi pénzügyi tanácsadói mondták róla: "Egy ketyegő pénzügyi bomba, amely bármikor robbanhat." Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 21.: Michael Jackson óvadék ellenében szabad
Hárommillió dollár óvadék ellenében szabadlábra helyezték Michael Jacksont, aki csütörtökön este feladta magát a rendőrségnek. A popsztár tagadja a pedofília vádját. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 24.: Elmebetegségre hivatkozhat a védelem
"Közel 300 fiú aludt a sztár hálószobájában a neverlandi birtokon" - állítja Michael Jackson korábbi biztonsági főnöke. Az ügyvédek dolgoznak, a rajongók meg protestálnak. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 25.: Hadat üzent a Jackson család
"Összeszedjük a katonáinkat, a tábornokainkat és felkészülünk a háborúra, mert itt erről van szó!" - közölte az érthetően zaklatott, megviselt testvér. Ezúttal nem adják fel a harcot. Tovább!

November 25.: Hollywoodi csillag Jacko ágyában
A zenei világot a napokban az újabb Jackson-botrány foglalkoztatja, szinte mindenki megszólal az ügyben, aki csak látta vagy - akár egy pillanatra - látni vélte a popsztárt. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 25.: A pszichológusok Jackson apját hibáztatják
Az excentrikus, exhibicionista viselkedés és gyakran feltűnően infantilis, megdöbbentően gyermeteg magatartás nem jellemző a pedofil emberekre - állapították meg pszichológusok. Tovább!

Forrás: MTI
Forrás: MTI

November 26.: Titkos felvétel készült Jacko útjáról
Az ügyvéd szerint az énekes vádlóit a kapzsiság és nyereségvágy vezérli. A kazetta anyagát jelenleg a Szövetségi Nyomozó Iroda, az FBI munkatársai vizsgálják. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 27.: Tiltólistára került Jacko új dala
Eddig 19 állomás jelezte, nem fogja játszani a pedofilbotrányba keveredett Michael Jackson pénteken megjelenő One More Chance című dalát. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

November 28.: Jacko vádlója életmentő operációra vár
Egy hollywoodi klubtulajdonos mutatta be a kisfiút Jackónak. Jamie Masada úgy véli: a súlyos beteg fiúnak mielőbb veseátültetésre lenne szüksége. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 1.: Joe Jackson: Jó srác az én fiam
"Kizárt dolog, hogy van igazság abban, amit Gavin Arvizo állít" - közölte az énekes apja. "Én jól neveltem a saját fiamat" - tette hozzá. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 1.: A fekete lakosság kiáll Jacko mellett
A fekete rasszra jellemző jegyeket sorra levetkőzte, miközben fehér nőkkel kötött házasságot - ám az afroamerikai lakosság támogatja Jackót. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 4.: Jacko még a plüssmaciját is átnézette
Jackson attól tart, hogy a házkutatás során a rendőrök esetleg poloskákat helyeztek el otthonában, így az egész házat átfésülték. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 5.: Hetven telefonhívás Jacko ügyében
Még nem emeltek hivatalosan vádat Michael Jackson ellen. Közben egy lakossági feljelentős játék is elkezdődött, eddig hetven telefonhívással. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 8.: Lisa Presley: Jacko régen más volt
Egy másik fiú is azzal vádolta Jacksont 1993-ban, hogy molesztálta őt - állítja egy nyugdíjba vonult sheriff. Közben Jacko volt feleségét is kifaggatta a sajtó. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 10.: Borulhat a pedofília-vád
A Los Angeles megyei gyermek- és családvédelmi hivatal fél évvel Michael Jackson látványos letartóztatása előtt ártalmatlannak ítélte a popsztár kapcsolatát 12 éves védencével. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 12.: Jacko szülei adoptálnák a gyerekeket
A pedofil-ügybe keveredett popénekes szülei, Joe és Katherine egy tévés interjú során bejelentették, hogy örökbe fogadnák a három gyermeket, amennyiben a bíróság elveszi őket. Tovább!

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

December 16.: Már a védőnők is perrel fenyegetik
Jackót perrel fenyegetik a szociális munkások, mivel nem engedi őket a gyerekei közelébe. A Gyerekjóléti Szolgálat arra készül, hogy a Fiatalkorúak Bíróságára idézik az énekest. Tovább!